Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tibeti nyelven, esetleg...

Tibeti nyelven, esetleg angolra fordítva a mönlam ima szövege, akinek megvan, írjon?!

Figyelt kérdés

A gelug változat érdekel.

Köszönöm szépen!

2021. jún. 19. 21:25
 1/9 Pekka ***** válasza:

Ha erre gondoltál, akkor innen letölthető:

[link]

2021. jún. 24. 12:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt megtaláltam, csak szerintem ez nem a gelug változat. De nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen. Te foglalkozol a témával?
2021. jún. 24. 12:38
 3/9 Pekka ***** válasza:
Bocsánat, nem olvastam el, hogy melyik változat kell. Komolyan nem foglalkozom a témával, csak érdeklődő vagyok.
2021. jún. 24. 12:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Semmi baj, nagyon köszönöm így is, mert eleve örülök, hogy írtál. A Buddha tanításai iránt érdeklődsz vagy valamelyik iránnyal kapcsolatban? Vagy az egész filozófiával kapcsolatban? ...ha szabad kérdezni. :)
2021. jún. 24. 12:58
 5/9 Pekka ***** válasza:
Leginkább a buddhizmus, bár ha jobban belegondolok, akkor lényegében az egész keleti filozófia érdekel. Meg úgy egyébként a vallások és az emberek, népek hitvilága.
2021. jún. 24. 13:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Értem. Engem is. :)
2021. jún. 24. 13:19
 7/9 A kérdező kommentje:
2021. jún. 24. 20:19
 8/9 Pekka ***** válasza:
Sajnos nem voltam ott.
2021. jún. 25. 06:03
 9/9 A kérdező kommentje:
Oké! Pár családtaggal mi ott voltunk, de alig emlékszem... :/
2021. jún. 25. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!