Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért vannak olyan vallásos...

Miért vannak olyan vallásos emberek aki azt hiszik Covid oltás ördögtől való?

Figyelt kérdés
2021. jún. 19. 11:30
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

És a 10* annyi pénztől hamarabb jelentkeznek az esetleges hosszú távú problémák?

Bármennyi pénz van a fejlesztésre, az egyetlen dolog , amit nem lehet megspórolni, az az időtényező.

2021. jún. 19. 13:02
 12/27 anonim ***** válasza:
32%
#9: Általában azok szokták leginkább az oltást ellenezni, aki ismer olyan embert, akinek amiatt alakult ki valamilyen betegsége. Mint például a szomszédomék. Egy autista kisfiuk van. Emiatt most a Covid oltást is teljes mértékben ellenzik, maguknak sem adatták be. (Az autizmusról gondolom mindenki tudja, hogy amióta a gyerekek oltásokat kapnak, azóta emelkedett meg a számuk. Most arányaiban úgy 10 ezerszer annyi autista gyerek születik, mint 100 éve.) A gyerekorvos is megmondta nekik is, meg nekünk is (meg gondolom mindenkinek aki kérdezte) hogy igen, van veszélye minden oltásnak, de a különböző betegségeknek amik ellen adják meg több, szóval megéri beadatni. Csak ha valaki a környezetében egyértelműen látja az oltás negatív következményét (főleg ha az ilyen súlyos), akkor nem csoda, hogy ellenez minden oltást, holott meg nem kellene.
2021. jún. 19. 13:03
 13/27 anonim ***** válasza:
78%

"Az autizmusról gondolom mindenki tudja, hogy amióta a gyerekek oltásokat kapnak, azóta emelkedett meg a számuk."

Azt ugye tudod, hogy ez így nem igaz?

Tudományosan is vizsgálták, és az oltások NEM okoznak autizmust.

A számuk azért emelkedett, mert ma már jobban észreveszik az autizmust.

Régebben is volt ennyi, csak nem jöttek rá. Aki másképp viselkedett, azt addig ütötték, míg megtanulta, hogyan kell viselkedni.

2021. jún. 19. 13:09
 14/27 anonim ***** válasza:
73%
A védőoltások kifejlesztése nem 3 év szokott lenni, hanem 6-10, ha a teljes folyamatot belevesszük. Ebből 5 év a tesztelés. Ezt nem lehet megkerülni, kivéve akkor, ha valami miatt muszáj elkezdeni oltani az embereket. Például egy világjárvány. Ekkor a tesztelési időt lecsökkentik hetekre is akár, és megkezdik az oltást. Jelenleg is ez van. Normál körülmények között egy ennyi idő alatt kifejlesztett vakcina soha nem kapna engedélyt. De ez nem azt jelenti, hogy rossz lenne, hogy súlyos mellékhatásai lennéne. Az majd kiderül utólag. Nem egy védőoltás volt (gyerekeknek szánva), amit 3-4 év tesztelés után vontak vissza, mert akkor derült fény a mellékhatásaira.
2021. jún. 19. 13:11
 15/27 anonim ***** válasza:
7%
#13: Autizmust nem lehet "kinevelni" senkiből. Aki megtanul viselkedni, "normálisan" gondolkodni bármilyen nevelés hatására, az nem autista. Én még a 90-es évek elején tanultam az oltásokról (gyógyszerésznek készültem, csak aztán nem lettem az), feketén-fehéren le volt írva a kapott jegyzetben, hogy bizonyítottan attól van. Külön előadás volt tartva az oltási mellékhatásokról akkor még. De azóta lehet, hogy ez nem publikus információ.
2021. jún. 19. 13:19
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként én sem fogom beoltatni magamat...ennek persze nagyon komplex oka van...de ha én tiszteletben tartom a másik a véleményét, akkor velem se erőszakoskodjon senki!
2021. jún. 19. 13:28
 17/27 anonim ***** válasza:
72%

"feketén-fehéren le volt írva a kapott jegyzetben, hogy bizonyítottan attól van. Külön előadás volt tartva az oltási mellékhatásokról akkor még. De azóta lehet, hogy ez nem publikus információ."

Ezeket azota tobbszorosen megcafoltak.

Azok a kutatasok, amelyek ezt mutattak ki, csalasnak bizonyultak, es vissza is vontak.

Masik, hogy maganak a Covid betegsegnek sem ismerjuk a hosszu tavu kockazatait. Altalaban nagyon keveset tudunk rola. Ha az oltasrol lehet spekulalni, hogy "3-4 ev mulva meddoseget okozhat", ugy a Covidrol is lehet.

Az is kockazatot vallal, aki oltat, az is, aki nem.

De mivel mar szazmilliok kaptak meg az oltast vilagszerte, a gyakori es nagyon ritka mellekhatasok is megjelentek. Az oltasok mellekhatasai altalaban 2 heten belul jelentkeznek.

Hogy az eredeti kerdesedre valaszoljak: az en kornyezetemben a vallasos emberek tulnyomo resze beadatja az oltast. De aki nem, az sem azert, mert "az ordogtol van", hanem mert nem erzi elegge leteszteltnek oket es az eletkora miatt nem erzi veszelyben magat a Covid fertozes miatt.

2021. jún. 19. 13:41
 18/27 anonim ***** válasza:
53%

Bedobok néhány közhelyet az érintettekről:

Minden politikus hazudik

A média általában hazudik,de minimum csúsztat

A gyógyszeripar csakis a pénzről szól(a vakcina ma a legnagyobb biznisz)

Akik oltakoznak azok ezeket nagyon nem vették figyelembe...

2021. jún. 19. 13:50
 19/27 anonim ***** válasza:
57%

Azért lett ilyen hamar kifejlesztve, mert a covid nem újdonság, már elég régóta van kutatva. Plusz töméntelen embermennyiség jelentkezett próba alanynak. Plusz tudtak hova nyúlni alaphoz. Plusz már elég fejlett az orvostudomány.

De csak utána kéne nézni.

Az autizmus pedig cirka húsz éve lett komolyan kutatva, addig el lettek szegények könyvelve rossz gyereknek, meg fogyatékosnak. Semmit sem tudtak róla. De látom hiába az internet, hülyék mindig maradnak.

Mellesleg mikor beadják azt a bizonyos oltást, amit az ostoba szülők oknak hisznek az autizmusra, az abban a korban történik, amikor az autizmus felszínre tör és észrevehetővé válik. De ti csak a horoszkópokat tudjátok a neten zabálni, értelmes információ már jut az agyatokba.

2021. jún. 19. 13:52
 20/27 anonim ***** válasza:
42%
Én szerintem az Isten műve a Covid mert Ő egy álszent lény aki úgy játszik az emberek életével mint egy bábúval ! Csak azért mert ő teremtett minket azért kell gyilkolászni? Felhatalmazza őt erre ? Erre az a válasz hogy nem,mert ő valójában gonosz álszent önző lény aki visszaél a hatalmával és a saját fiát feltámasztotta de az embereket meg pusztítja! Akkor minek teremtett minket,hogy tudjon pusztítani? Kitalál az emberiség számára rossz dolgokat ,betegségeket vírusokat katasztrófákat háborúkat !Igen ő találja ki és miért ő? Mert ő a mindenható,mindennek atyja! Aki vitatkozna az gondolkodjon el azon hogy miért nem adott erőt azoknak akik lélegeztető gépen vannak? Aki szembeszeszegül ennek az írásnak az Isten (de milyen?) s..gnyalója! És egy gyáva ember aki félti a szaros életét vagyis ahogy a "nagy bibliában" írják Istenfélő! Én nem vagyok az és nem is leszek mert nem félek tőle vagy a haláltól! ""Ámen""🤔
2021. jún. 19. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!