Miért vannak olyan vallásos emberek aki azt hiszik Covid oltás ördögtől való?
Amúgy az ördög már Georgia-ban van....
Ezeket ti mondjátok, ti színezitek ki. Aki nem akar oltást, az a tesztek hiánya és a döntés szabadsága érv mellett teszi, mindenki eldöntheti mit akar a testébe és mit nem. Legalábbis a 9 éves gyereknek, akin nemváltó műtétet hajtottak végre, ezzel a szöveggel ünnepelték.
Egyébként meg itthon több mint 5 millió ember oltotta már magát, tehát nem lehet arról beszélni hogy hatalmas ellenállás lenne.
4
Egyet értek.
Én sem a vallás miatt nem kérem az oltást. Egyébként a teszt szerint pozitív voltam, és 10 nap múlva lejárt a karantén. Valami kártyát kaptam, hogy őszig védve vagyok. Miért kellene a testembe azt a vírust újra oltással beletenni, ha nem lettem halálos beteg, és megvédett az immunrendszerem?
Erre senki nem adott még választ, hiába kérdeztem.
A gyerekeket? 😱😱
Az orvos azt mondta, hogy a gyerekeket nem szabad beoltani, járvány ideje alatt meg egyenesen tilos. Járvány előtt vagy után kell azokat, akik nem kapták el. Azt is mondta, hogy egy vakcina kifejlesztése kb 3 év. Addig pedig kísérleteznek vele.
"egy vakcina kifejlesztése kb 3 év."
Te ugye hülye vagy?
ÁLTALÁBAN ennyi.
De ha 10* pénzt beletolsz, akkor 1 év lesz.
Ezt látjuk most.
És az új változatok pedig 2 hónap alatt meglesznek, mert nem kell nulláról fejleszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!