Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért vannak olyan vallásos...

Miért vannak olyan vallásos emberek aki azt hiszik Covid oltás ördögtől való?

Figyelt kérdés
2021. jún. 19. 11:30
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
77%
Mert ezek mindenre azt hiszik. (persze ettől még Istentől sem lesz való).
2021. jún. 19. 11:35
 2/27 anonim ***** válasza:
25%
A Jelenések könyvének részletei alapján vonnak párhuzamot. Nem teljesen alaptalanul.
2021. jún. 19. 11:43
 3/27 anonim ***** válasza:
26%

Amúgy az ördög már Georgia-ban van....

https://www.youtube.com/watch?v=LTdeQIY0jjs

2021. jún. 19. 11:57
 4/27 anonim ***** válasza:
76%
A nem-vallásosok között is sokan nem kérnek oltást. Nem a vallás teszi őket ellenessé. Csak valamivel magyarázni akarják, hogy miért nem kell az oltás, és előveszik a vallást is ehhez.
2021. jún. 19. 11:59
 5/27 anonim ***** válasza:
70%

Ezeket ti mondjátok, ti színezitek ki. Aki nem akar oltást, az a tesztek hiánya és a döntés szabadsága érv mellett teszi, mindenki eldöntheti mit akar a testébe és mit nem. Legalábbis a 9 éves gyereknek, akin nemváltó műtétet hajtottak végre, ezzel a szöveggel ünnepelték.

Egyébként meg itthon több mint 5 millió ember oltotta már magát, tehát nem lehet arról beszélni hogy hatalmas ellenállás lenne.

2021. jún. 19. 12:13
 6/27 anonim ***** válasza:
68%

4

Egyet értek.

Én sem a vallás miatt nem kérem az oltást. Egyébként a teszt szerint pozitív voltam, és 10 nap múlva lejárt a karantén. Valami kártyát kaptam, hogy őszig védve vagyok. Miért kellene a testembe azt a vírust újra oltással beletenni, ha nem lettem halálos beteg, és megvédett az immunrendszerem?

Erre senki nem adott még választ, hiába kérdeztem.

2021. jún. 19. 12:15
 7/27 anonim ***** válasza:
42%
6# Amiért oltatjuk a gyerekeket is. Azért.
2021. jún. 19. 12:21
 8/27 anonim ***** válasza:
67%

A gyerekeket? 😱😱

Az orvos azt mondta, hogy a gyerekeket nem szabad beoltani, járvány ideje alatt meg egyenesen tilos. Járvány előtt vagy után kell azokat, akik nem kapták el. Azt is mondta, hogy egy vakcina kifejlesztése kb 3 év. Addig pedig kísérleteznek vele.

2021. jún. 19. 12:39
 9/27 anonim ***** válasza:
65%
Általában a védőoltásról beszélek. Mit kell játszani a hülyét? Természetesen akkoriban is voltak olyanok, akik azt terjesztették, hogy a védőoltás az ördögtől való, mikor ezeket század elején kifejlesztették. Az ostobák minden korban megtalálhatóak.
2021. jún. 19. 12:51
 10/27 anonim ***** válasza:
45%

"egy vakcina kifejlesztése kb 3 év."

Te ugye hülye vagy?

ÁLTALÁBAN ennyi.

De ha 10* pénzt beletolsz, akkor 1 év lesz.

Ezt látjuk most.

És az új változatok pedig 2 hónap alatt meglesznek, mert nem kell nulláról fejleszteni.

2021. jún. 19. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!