Valaki meg tudná pontosan mutatni azt, hogy a bibliában hol van leírva, hogy a homoszexuális bűn?
A napokban sokak számára egyértelmű okokból felkapott lett a kérdés, mivel a kormány minden LMBTQ "propagandát" törvénnyel akar kiszorítani a magyar médiából.
Engem ez eddig, mint hetero férfi egyáltalán nem érintett, de ez a "keresztény jobboldal vs. homoszexuális" már annyira szembeötlő, hogy érdekel, kíváncsi lettem. Meg tudnátok mutatni, hogy a biblia hol írja ezt mint bűn? Mert ha úgy vesszük a házasságon kívül együttlét is az és mivel a melegek nem házasodhatnak, így érthető. De van erre esetleg konkrétabb utalás is a bibliában, hogy miért tilos?
Le van írva a Bibliában.
Nem indokolják sehol. Bűn, és kész. Csak.
Bár én nemcsak bűnnek tartom, de még undorítónak is, ez kizárólag az egyéni véleményem, bár az, hogy bűn, a Biblia több helyen említi.
Viszont akik támadják őket, azok azt felejtik el, hogy ennél sokkal több bűn van leírva és ők sem mentesek egyiktől sem! Szóval a más szemében a szálka esete áll fenn.
Sok minden bűn a Biblia szerint, a kirekesztés is az, a gyűlölet is az, a legkisebb hazugság is az. Szóval jelen esetben, függetlenül attól, hogy a személyem hogy áll a homoszexualitáshoz, nem értek egyet a kormánnyal.
"Férfiúval ne hálj úgy, a mint asszonynyal hálnak: útálatosság az.' (Léviták, 18.22)
"És ha valaki férfival hál, úgy a mint asszonynyal hálnak: útálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak; vérök rajtok." (20.13)
Mondjuk ugyanitt van pár, mostanában kevésbé szigorúan vett rész is:
"Mert valaki szidalmazza az ő atyját vagy anyját, halállal lakoljon; atyját és anyját szidalmazta; vére rajta."
"Ha valaki más ember feleségével paráználkodik, mivelhogy az ő felebarátjának feleségével paráználkodik: halállal lakoljon a parázna férfi és a parázna nő."
"És ha valaki havi bajos asszonynyal hál, és felfedi annak szemérmét, és forrását feltakarja, és az asszony is felfedi az ő vérének forrását: mindketten irtassanak ki az ő népökből."
"És akár férfi, akár asszony, hogyha ígéző vagy jövendőmondó lesz közöttök, halállal lakoljanak; kővel kövezzétek azokat agyon; vérök rajtok."
8# Én szándékosan nem írtam, hogy ószövetségi törvény, mert az ránk nem vonatkozik. Viszont az Újszövetség is tartalmazza. Na ezért tartom bűnnek a Biblia alapján.
Viszont én is szaralak vagyok, hadd ne viselkedjek már úgy, mintha nálam minden rendben lenne... De más se.
Igaza van azoknak akik szerint óvodákba bevinni a szexuális tartalmú "érzékenyítést" nem más mint pedofília!
Máté18.6. aki pedig megbotránkoztat (botlásba visz) egyet e kicsinyek közül, akik bennem hisznek, jobban járna, ha malomkövet kötnének a nyakába és a mély tengerbe süllyesztenék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!