Bűn az, ha keresztényként támogatom a melegházasságot?
És hogyan tanítja meg a gyermeknek, hogy Isten szemében Mint szülők halált érdemlő életet élnek. Vajon jó példát mutatnak a gyermeknek?
Olyan mint ha bort innának, és vizet prédikálnának.
“Tudod gyermekem, nem szabad úgy élni ahogy mi”.....
3Móz 18:22 Férfiúval ne hálj úgy, amint asszonnyal hálnak: utálatosság az.
Na ezen mit nem lehet megérteni? Egyértelműen a homoszexualitásra mondja azt Isten, hogy UTÁLATOSSÁG. Akkor mondjátok már el, hogy ti, keresztény létetekre miért támogatjátok?
Nem bűn, én is támogatom, ha én bírok házasodni, akkor más is ugyanúgy megtehetné.
34F
A Biblia szerint nem azért pusztult el, de ugye ehhez ismerned kéne a Szentírást is.
"Életemre mondom, én, az Úr Isten: Szodoma nővéred, ő és leányai nem cselekedtek úgy, ahogyan cselekedtél te és leányaid. Íme, ez volt a gonoszsága Szodoma nővérednek: a kevélység, a kenyér bősége és a gazdagság, az ő és leányainak tétlensége. Kezüket nem nyújtották ki a szűkölködőnek és a szegénynek; felfuvalkodtak és előttem utálatos dolgokat cselekedtek. Ezért elvetettem őket, amint láttad."
Többet érnél a szektás bibliaóráddal, ha Isten szavát olvasnád :)
Biztos voltak paráznák is Szodoma és Gomora városokban, de Isten szava szerint mégse miattuk pusztult el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!