Miként lettetek hívők?
Miért nem mersz Egerbe jönni? És mit jelent a korán reggel?
Akkor most figyelj: nem akarok és nem is fogok átmenni Egerbe. Szerintem összevissza hazudozol te pedig be akarod bizonyítani az ellenkezőjét de ezért nekem kell odemennem hozzád?
Ahogy többször mondtam: a zárt osztály hihető.
Rendben, akkor ennyi részemről. Megpróbáltam. Lezárom a párbeszédet. Azt hiszel, amit akarsz. Szabad hited van.
A kérdésedre a válasz:
A Bibliában írva van, hogy Isten hogyan "szólította meg" vagy vonzotta magához az emberek némelyikét.
Jézus idejére ezt a messiási királyságának jó híre által valósítja meg, amit Jézus a követőinek parancsba adott, kivétel nélkül. Velem is ugyan ez történt.
Egy szép verőfényes szombat délután bekopogtak hozzám. Majd többszöri Biblia témájú beszélgetések után, elfogadtam, hogy mélyebben ássak bele a Biblia olvasásába, tanulmányozásába.
Ennek a következménye lett, hogy változtattam az életemen, gondolkodásomon, hogy méltó legyek a keresztelkedésre, és Isten szolgálatára, valamint hogy utánozzam Jézus életének példás részeit.
17 évesen megismerkedtem a spiritualizmus szóval, és rájöttem, hogy én mindig is ezt követtem.
Éveken át gyűjtöttem a tudást, amíg istenszolgává nem váltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!