Mikor volt az a pont az életetekben, amikor tényleg elhittétek, hogy Isten létezik és igazán vallásosak lettetek?
Van egy differencia a kérés és a történés között.
Ugyan ez van a Titokban, a Vonzás törvényében stb.
Ezeket a kérdéseket az AI írja vagy csak egy újabb nem zeti kon zultáci óóó
Bevezető "Nem vagyok egy túl jó keresztény."
majd a TOTÁL ELLENTMONDÁS a végre
"Rájöttem, hogy megérte kitartani és Isten is szeretné, hogy továbbra is kitartsak mellette."
Jáááájjjj.
Kedves #4! Azok az ismerőseim, akik jó kereszténynek tartják magukat:templomba járnak, húsvét előtt böjtölnek stb. Én ezeket nem csinálom. Én csak itthon imádkozok. Mások mindenkivel megosztják a nézeteiket én megtartom őket magamnak. És ahogy írtam is: eddig minden kudarc után eltávolodtam és Istent hibáztattam.
Kedves #3! A végét nem igazán értem, mert elírtad. Én a páromat személyes példaként hoztam fel. Ha a te párod nem olyan mint az enyém, te nem őt tartod az IGAZINAK attól még nem buktad a hitedet. A kettőnek semmi köze egymáshoz!
Azt meg nem értem, hogy az olyan válaszolók mint az 1-2-es azok miért kommentálnak. Nem az ő véleményükre voltam kíváncsi. Ha nem tetszik a téma, nem kell olvasni.
Szia
Mindabból amit leírtál, egyetlen dolog hiányzik: a Biblia ismerete. Ha "... Bibliából, de csak napi evangéliumot találtam." - ilyen negatívan említed az írásodban, akkor milyen kapcsolatod lehet Istennel? Csak akkor hiszel Istenben, ha teljesíti a kéréseidet? Szóval nem egészen érthető mihez kötöd a hitedet...Istenről szerzett ismerethez, ahogyan arról Krisztus a János 17:3-ban beszél, vagy a vak hithez?
Az én életemben akkor volt az a pont, amikor elhittem Isten létezését, amikor szót fogadtam Isten szócsövének, az említett János 17:3-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!