Mérjük fel! Milyen vallású vagy, melyik dominál a GYK-n? Szavazz!
Kedves 10-es. Hidd el van
Hiszek Istenben,de nem vagyok vallásos.Ezt úgy hívják, spirituális gondolkodás,ez túl van a vallások alkotta dogmákon.Kell hozzá egy bizonyos szintű nyitottság és szellemi érettség, de legfőképpen az,hogy ne az ego domináljon az életedben.Viszont, ha eljutsz ide, egy csodálatos világ nyílik meg számodra.
Egyben biztos lehetsz, az ateista, anyagba ragadt olvasók le fognak pontozni emiatt, de ezt akkor már magasan le fogod.....
Üdv
Nem hiszek semmilyen világi vallásban sem egyházban, sem a hamis dogmáikban, filozófiáikban,nem az Atyától származnak, és a félrevezetést , meg a sötétségben tartást szolgálják!
Az Atya akinek van neve is, ami évszázadok óta feledésbe merült, nem vallások összevissza kúszaságát hozta létre a megmentésünkre, hanem egy ÖRÖK SZÖVETSÉGET kötött, hogy aki azt elfogadja és annak feltételei szerint él , az az ember majd a végén megtartatik!
Hiszek YAHUAH ELOHIM-ben, és az Ábrahámmal kötött ÖRÖK szövetségében, aminek feltétele a Tora, vagyis az ige ami az Atya YAHUAH szava!
Hiszek a Megváltóban YAHUSHA HA'MASHIACH-ban aki az Atya egyszülőtt fia es Ő a megszületett Tora, vagyis az Atya szava!
Ő a bizonyságtétele a Torának , aki Ő benne hisz , és úgy el cselekszik ahogy azt a Megváltó is tette az az ember a végén megtartatik?
Aki pedig úgy él,jár, cselekszik ahogyan azt a Megváltónk.YAHUSHA is tette, az az ember nem lehet sem keresztény, sem semmilyen világi vallás követője!!!
Az az ember YAHUAH útját járja,amit kijelőlt számunkra az Ő Torájaval, ami az ige!!!
5Móz 4:6 Megtartsátok azért és megcselekedjétek! Mert ez lesz a ti bölcsességetek és értelmetek a népek előtt, akik meghallják majd mind e rendeléseket, és ezt mondják: Bizony bölcs és értelmes nép ez a nagy nemzet!
5Móz 6:17 Szorosan megtartsátok az YAHUÁNAK, a ti Isteneteknek parancsolatait, az ő bizonyságait és rendeléseit, amelyeket parancsolt neked.
5Móz 12:32 Mindazt, amit én parancsolok nektek, megtartsátok, és aszerint cselekedjetek: semmit ne tégy ahhoz, és el se végy abból!
Józs 23:6 Legyetek azért igen erősek, hogy megtartsátok és megcselekedjétek mind azt, ami meg van írva a Mózes törvényének könyvében; hogy el ne távozzatok attól se jobb kézre, se bal kézre;
Máté 7:21 Nem minden, aki ezt mondja nekem: Uram! Uram! megyen be a mennyek országába; hanem aki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát.
Ján 14:15 Ha engem szerettek, az én parancsolataimat megtartsátok.
Máté 7:14 Mert szoros az a kapu és keskeny az az út, amely az életre visz, és kevesen vannak, akik megtalálják azt.
Nos én ebben hiszek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!