Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha valakit megkeresztelnek,...

Ha valakit megkeresztelnek, gondolom nem lehet már vissza csinálni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok megkeresztelve, viszont a párom családjában elvárás. Fura, ha nincs megkeresztelve az ember.

A mi családunkban csak én és a testvéreim nem estünk át ezen.

Hiszek én minden Istenben, ahogy a sajátunkban is és az ördögben is.

Viszont a kereszténységnél még a sátánizmus is szimpatikusabb.

[link]

Csak azt tudom, hogy valamiben hiszek. Én azt vallom, hogy a "jó" és a "rossz" fel lett cserélve.

Pont mint a fehér és a fekete mágia. Az ember azt hinné a fehér jelképezi a jó szándékot.

Régen olvastam egy elméletet, hogy decemberben a Sátán születésnapját ünnepeljük valójában és nem Jézus Krisztus születését, ugyanis az nem ismert.

Milyen érdekes az is, hogy a Sátán kevesebbet ölt, mint Isten (vagyis Isten nevében többet öltek) mégis kereszténynek "kell" lenni...

2021. máj. 22. 12:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
83%
Sosem fogom megérteni, hogy akinek köze nincs a valláshoz, alapvetően egyáltalán nem is fontos neki, az miért akar templomban esküdni? Erre jó a templom? A templom nem rendezvényterem, hogy minden gyütt-ment csak esküvőt akarjon tartani. Azért az vicces, hogy a párok az esketés szövegében az oltár előtt megfogadják, hogy keresztény szellemben nevelik a gyerekeiket, ehhez képest van aki meg sincs keresztelve, vagy vígan káromkodik szép magyar istenkáromló fordulatokkal. Ennek ellenére a katolikus tanítás szerint az lesz egy pár, akinek egyházi esküvője van, és ezzel a tanítással tisztában is vagyok, csak nekem ez kicsit olyan visszás.
2021. jún. 10. 10:48
 22/28 A kérdező kommentje:
Ahogy mondod utolsó! Pontosan ugyan ez a véleményem! Vicc az egész!
2021. jún. 11. 15:28
 23/28 anonim ***** válasza:
54%
Én ezzel nem neked adtam igazat, az egyházi házasság mellett vagyok - gyakorló római katolikus vagyok. Ezzel csak arra akartam célozni, hogy ne csak akkor legyen 'de szép' a templom, ha esküdni kell.
2021. jún. 11. 17:49
 24/28 A kérdező kommentje:
Kit érdekel? Attól még egyet érthetek veled...legyen egy hétig migréned xd
2021. jún. 13. 23:58
 25/28 A kérdező kommentje:

A te válaszod meg az intelligencia szintedet minősíti! A kérdésre válaszolj és talán nem szídnak szét mások! Nem tűnt fel, hogy semmi közöd hozzám? Nem te szqrtad a spanyolviaszt!

Gondolom barátaid sincsenek ezért akarsz ennyire a középpontban lenni.

Még egyszer megerősítem amit írtam, mert olvasni se tudsz:

KIT ÉRDEKEL?!

2021. jún. 15. 00:08
 26/28 anonim ***** válasza:
Attól függ. A hivatalodra gondolsz, vagy az igazira? Az igazit nem lehet visszacsinálni. Ha egyszer megláttad istent, örökké a szolgálatában leszel.
2021. júl. 23. 17:09
 27/28 A kérdező kommentje:
Bármelyikre, viszont már megkaptam a választ 😃
2021. júl. 23. 21:58
 28/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ❤️
2021. júl. 23. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!