Ha valakit megkeresztelnek, gondolom nem lehet már vissza csinálni?
Nem vagyok megkeresztelve, viszont a párom családjában elvárás. Fura, ha nincs megkeresztelve az ember.
A mi családunkban csak én és a testvéreim nem estünk át ezen.
Hiszek én minden Istenben, ahogy a sajátunkban is és az ördögben is.
Viszont a kereszténységnél még a sátánizmus is szimpatikusabb.
Csak azt tudom, hogy valamiben hiszek. Én azt vallom, hogy a "jó" és a "rossz" fel lett cserélve.
Pont mint a fehér és a fekete mágia. Az ember azt hinné a fehér jelképezi a jó szándékot.
Régen olvastam egy elméletet, hogy decemberben a Sátán születésnapját ünnepeljük valójában és nem Jézus Krisztus születését, ugyanis az nem ismert.
Milyen érdekes az is, hogy a Sátán kevesebbet ölt, mint Isten (vagyis Isten nevében többet öltek) mégis kereszténynek "kell" lenni...
"Mármint az az ostoba aki azt állítja, hogy nem tudjuk Jézus Krisztus születését?"
Mondjuk ilyen szövegértési nehézségekkel nem csoda hogy ennyire könnyű téged bepalizni.
Nem, a másik kommentelő azt írta, hogy Sátán nem született, így elég ostobaság a nem létező születését belemagyarázni egy ünnepbe.
De hogy létezhet valaki akinek van neve és soha nem jött létre?!
Szoktál néha logikusan gondolkodni is vagy egyből mindent megkajálsz amit eléd raknak?!
Nyilván magadból indulsz ki és ez a te gondod nem az enyém.
"Mármint az az ostoba aki azt állítja, hogy nem tudjuk Jézus Krisztus születését?"
Pedig már megfogadtam, hogy egy bizonyos intelligencia szint alatti embereknek nem válaszolok, nem írok kérdéseikre. Már nagy bajok vannak, ha valaki egy ennyire egyszerűen megfogalmazott választ is képtelen értelmezni.
》Én azt vallom, hogy a "jó" és a "rossz" fel lett cserélve 《
Ezt hogy érted????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!