Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha valakit megkeresztelnek,...

Ha valakit megkeresztelnek, gondolom nem lehet már vissza csinálni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok megkeresztelve, viszont a párom családjában elvárás. Fura, ha nincs megkeresztelve az ember.

A mi családunkban csak én és a testvéreim nem estünk át ezen.

Hiszek én minden Istenben, ahogy a sajátunkban is és az ördögben is.

Viszont a kereszténységnél még a sátánizmus is szimpatikusabb.

[link]

Csak azt tudom, hogy valamiben hiszek. Én azt vallom, hogy a "jó" és a "rossz" fel lett cserélve.

Pont mint a fehér és a fekete mágia. Az ember azt hinné a fehér jelképezi a jó szándékot.

Régen olvastam egy elméletet, hogy decemberben a Sátán születésnapját ünnepeljük valójában és nem Jézus Krisztus születését, ugyanis az nem ismert.

Milyen érdekes az is, hogy a Sátán kevesebbet ölt, mint Isten (vagyis Isten nevében többet öltek) mégis kereszténynek "kell" lenni...

2021. máj. 22. 12:55
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Ez bonyolult 😄

Nem tudom pontosan mi történt nagyon régen. Ki tudná?

A lényeg, hogy a Földnek, most rengetek negatív energiára van szüksége, hogy egy boldog világ jöhessen létre. Ezért történik ennyi rossz dolog...

Persze jó dolgok is léteznek, történnek, mert ez a normális.

Elvileg csak boldogságnak kéne léteznie.

A lényeg, hogy több legyen a negatív energia.

2021. máj. 22. 14:39
 12/28 anonim ***** válasza:

"De hogy létezhet valaki akinek van neve és soha nem jött létre?!"

A Biblia alapján teremtették.

2021. máj. 22. 14:41
 13/28 A kérdező kommentje:
Gondolatban?
2021. máj. 22. 14:41
 14/28 A kérdező kommentje:
Ki talál ki ennyi mindent? 0.0
2021. máj. 22. 14:42
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a kérdésre is legyen válasz: nem lehet visszacsinálni, az úgy marad. Julianus császár sokat próbálkozott vele, de akkor is csak keresztelve maradt. Olvass utána.
2021. máj. 22. 14:51
 16/28 A kérdező kommentje:

Viccesen hangozhat, de félek, hogy megbántom a Sátánt, ha megteszem 🤣

Ezekek a parancsolatok amik kifejezetten szimpatikusak.

[link]

2021. máj. 22. 15:42
 17/28 anonim ***** válasza:
86%
Látod, annyira buta vagy, hogy pont LaVey-i sátánizmust linkeled, ami igazából csak egy keresztényellenes ateista hecc, nem hisznek se Istenben, se a sátánban. Rajtad a LaVey-i szekta hívei is csak röhögnének.
2021. máj. 22. 15:52
 18/28 A kérdező kommentje:

Nem érdekel a személyeskedésed.

Reggelig tudnálak szídni...

Az irományod csak téged minősít 🤭

2021. máj. 22. 16:40
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Csak a kérdésre válaszolva:

A keresztséget nem lehet "visszacsinálni". Viszont ezzel a gondolkodással és hozzáállással téged nem is fenyeget ez a "veszély", hogy bárki megkeresztelne. Ha a párod családja valóban keresztény, akkor pontosan tudják, hogy a felnőtt kori keresztségnél tisztában kell lennie a keresztelendőnek a keresztény tanítással és szilárd elhatározásának kell lennie, hogy ehhez a közösséghez akarjon tartozni.

2021. máj. 22. 16:41
 20/28 A kérdező kommentje:

Akkor ez sajnos kizárt dolog.

Csak nem lesz nagy baj, ha nem templomi esküvő lesz 😏

2021. máj. 24. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!