Hívőktől kérdezem szerintetek tényleg az lesz halál után amit "Jézus ígért az embereknek"?
Régen elég sokat foglalkoztam a témával,hit gyülibe is jártam,de abba hagytam mert nagyon sok dolog nem tetszett ott (inkább nem írom le).
De ettől függetlenül bár nagyon nehezen,de még hiszek istenben,és ezt a témát valahogy nagyon nehezen tudom megemészteni.
Nem jutottam sokáig a témában de a lényeg annyi,hogy ugye felkerülünk a mennybe (már ha isten úgy látja hogy ott a helyünk)ezt sem tudom nagyon hova tenni de m1,és ő megvált ott minket és egy x-y ideig mellette leszünk,majd létre hoz egy új földet,ahol nem lesz halál,bánat,keserűség maga a gonosz sem lesz ott,és ott fogunk élni.
Na ez a feltételezés. De szerintem azért elég nagy f..ág ilyen kétségek között tartani egy emberi népet,félek a haláltól (nem azért mert olyan jó életem lenne)de azért félek,és épp ezért próbálni hinni istenben.
Mi a véleményetek erről? Esetleg leírhatjátok azt is ti mit tanultatok belőle,vagy halál közeli élményeket valamit...29f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!