Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Normális, ha egy pap lánya...

Normális, ha egy pap lánya szexfüggő?

Figyelt kérdés
Özvegység miatt lett pap, azért van gyereke.
2021. máj. 16. 15:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
33%
Kérdező! 7. vagyok. Tudom, most újra le leszek pontozva, talán még törlik is a válaszomat, de a római katolikus papoknak lehet barátnőjük. Mondom ezt úgy, hogy magam is ebbe a felekezetbe tartozom. Ezt egy kántor ismerősöm mondta. Szóval nem csak özvegység miatt lehet egy papnak gyereke. Úgyhogy nehogy azt hidd, hogy a római katolikus papok maszturbálnak vagy nincs is magömlésük. A görögkatolikus, református és evangélikus papok viszont meg is nősülhetnek, szóval hivatalosan lehet gyerekük. Ezt a kérdést csak bigottan vallásos emberek megbotránkoztatására írtad ki.
2021. júl. 24. 11:58
 12/19 anonim ***** válasza:
31%

Láthatóan fogalmad sincs a témáról, szinte nincs olyan mondatod, amiben ne lenne tévedés, hazugság vagy rosszindulat. Ezért felesleges volt leírnod.

2021. júl. 24. 12:13
 13/19 anonim ***** válasza:
33%
13. Ha egy kántor mondta, akkor csak igaz, sőt tanárom is mondta, úgyhogy légy szíves ne oktatgass. Te is azt hiszel, amit akarsz, én attól tudom, amit tudok.
2021. júl. 24. 12:17
 14/19 anonim ***** válasza:
33%
Luther idejében a római katolikus papoknak saját bordélyházuk volt. Az pedig, hogy a többi pap megnősülhet, bármennyire nem tetszik Neked, hithű vallásos embernek, semmi szín alatt nem hazugság vagy tévedés.
2021. júl. 24. 12:20
 15/19 anonim ***** válasza:
31%

Csak tovább fújod a sok ökörséget látom...

A római katolikus papok cölibátust fogadnak, nem lehet se feleségük, se barátnőjük. Van aki megszegi, de a többség szerintem nem.

A görög katolikus papok nem nősülhetnek, sose nősülhettek. Viszont nős férfiakat szenteltek pappá (püspök már ott se lehet nős). Elég nagy különbség.

Reformátusoknál, evangélikusoknál nincs papság, tehát hülyeséget írtál róluk. Lelkészek vannak csak.

"Luther idejében a római katolikus papoknak saját bordélyházuk volt."

Források erre? A hallomás nem elég. Én is kitalálhatok olyat, hogy az angol királynőtől ezt vagy azt hallottam, nem lenne túl hiteles.

2021. júl. 24. 12:25
 16/19 anonim ***** válasza:
33%
Igen? Van egy ismerősöm, akinek a férje görögkatolikus pap. Továbbá a római katolikus pap is megnősülhet, legfeljebb utána hivatásként nem gyakorolhatja a papságot. VIII. Henrik is papnak tanult és hatszor nősült. Egyébként ha figyeltél biológia órán, tudod, hogy egy férfi ivarsejttermelése folyamatos. Ha nők lennének a papok, még jobban elhinném, hogy nem tesznek tiltott dolgot. De nem vitatkozom Veled, inkább meghagylak ebben a hitben, ha Neked ez a jó.
2021. júl. 24. 12:33
 17/19 anonim ***** válasza:
31%

Te ennyire értetlen vagy? Mi bajod van?

Írtam, hogy nős embereket szentelnek pappá a görög katolikusok, de papok ott se nősülhetnek.

"VIII. Henrik is papnak tanult és hatszor nősült."

Honnan veszed, hogy papnak tanult, ahonnan a többi hülyeséget? Az pedig igaz, hogy többször nősült, de ki is lett átkozva az Egyházból e miatt.

"Egyébként ha figyeltél biológia órán.."

Nem csak biológia, de veled ellentétben történelem órán is figyeltem.

2021. júl. 24. 12:41
 18/19 anonim ***** válasza:
33%
Mégse válaszoltál a biológiára semmit. De mindegy! Marx is megmondta, hogy a vallás a népek ópiuma.
2021. júl. 24. 12:51
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

Úr Isten a szemem kifolyt ennyi marhaságtól 😂😂 a PaPoKnaK lEhEt BarÁtNőJe, mErT eGy KánTor Azt MoNdTa.

Agyhalott xd

2021. aug. 2. 17:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!