Normális, ha egy pap lánya szexfüggő?
Figyelt kérdés
Özvegység miatt lett pap, azért van gyereke.2021. máj. 16. 15:36
2/19 anonim válasza:
Az nem normális, hogy szexfüggő, mint minden más függőség, nyilván ez sem optimális. De tényleg ki kell emelni, hogy pap lánya? Ha egy tanár, vagy bolti eladó lánya lenne szexfüggő, az normálisabb lenne??
3/19 A kérdező kommentje:
Igen, ilyen esetben lehet csak lázad? Mert kétlem hogy így nevelték otthon.
2021. máj. 16. 16:06
4/19 anonim válasza:
Esetleg veled fekszik össze rendszeresen, hogy ennyire képben vagy?
Egyébként teljesen mindegy a szülő foglalkozása, sokszor a nevelés is, van számtalan más dolog, ami kihat erre.
6/19 anonim válasza:
a fuggosegre nem “nevelik” az embert, drogfuggonek se neveltek senkit, megis sokan azok lesznek.
max szokatlanabb az atlagember szamara, mivel azt gondoljuk hogy aki pap, az biztos nagyon prud is.
7/19 anonim válasza:
A papokról rengeteg tévhit van. Így azt tudom mondani, semmi rendellenesség nincs benne.
8/19 A kérdező kommentje:
4. Már felajánlotta
2021. máj. 16. 17:39
9/19 anonim válasza:
Én is megfigyeltem, hogy az apácák által fenntartott lányiskolákban majdnem minden nap kefélnek a gimis lányok mindenféle fickóval. Legalábbis itt a mi városunkban ez a hír terjeng.
10/19 anonim válasza:
Ez nem függ a szülőtől minden esetben. Mert lehet rossz szülőnek "jó" gyermeke, és fordítva is. Egy példamutató szülőnek rossz gyermeke.
Amikor a gyermek olyan korú lesz, amikor már felelősségre vonható, személyesen felel a tetteiért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!