Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A muszlimok miért nem szeretik...

A muszlimok miért nem szeretik a mulatságot, a bulit?

Figyelt kérdés
Ismerősöm mesélte, hogy szokott tartani házibulit, de mindig előre jól a szomszédoknak, nem is hajnalig tart a mulatozás hangosan, soha nincs egyikkel sem gond, kivéve a muszlim szomszédokat, akik már fél 10-kor a rendőrt is rájuk hívják, volt, hogy megfenyegette őket a férfi, hogy mit képzel, hogy férfiakat hív ide (nő az ismerősöm), ez egy erkölcsi fertő, rendezzen máshol kuplerájt, kocsmát stb
2021. máj. 15. 21:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Kereszteny vagyok, es isten azt tanitotta hogy ne a vilagnak eljunk!! Szeretek a családommal mulatozni de nem no letemre tiz pali kozt lenni ez tenyleg erkolcsi dolog..ahogy az elottem szolo irta ez nem normalis dolog ezek a nok elferdultek ugymond el nyugatiasodtak. Szerintem gusztustalan...es ha tarsas hazba lakik igenis tekintettel kell lennie a tobbiekre en is abban lakom nehez elturni hogy folyamatosan buliznak

19/L

2021. máj. 17. 09:57
 12/12 anonim ***** válasza:
53%

Fogalmam nincs, mit jelent a világnak élni, de őszintén szólva, nem is érdekel. Mindenki úgy él, ahogyan jónak látja. Ha az ő felfogása szerint erkölcsi fertő ami a szomszédban megy, szíve joga háborogni magában, de beleszólni nincs joga, mert baromira nincs köze hozzá. Ameddig a szomszéd betartja a törvényes kereteket. És betartja, ahogy olvastam a kérdezőtől.

Azt sem értem, honnan gondolod, hogy a házibuli arról szól, hogy egy nő, tíz pali. Hozzám párosával jönnek az emberek, ha házibulit tartok. Viszont ... ha olyanom lenne, hogy 10 palit hívnék meg, ahhoz sem volna semmi, de semmi közöd.

Amit végképp nem értek, az az "elnyugatiasodás". A szocializmus legsötétebb időszakában hallottam utoljára ilyet, hogy a nyugat minden rosszak legrosszabbika, de én hatvanéves vagyok, éltem abban a korban. Hogy te 19 évesen honnan veszed, hogy a nyugat az elferdült emberek világa, fel nem tudom fogni.

2021. máj. 18. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!