A muszlimok miért nem szeretik a mulatságot, a bulit?
Nézd nagyon sokféle ember van a muszlimok között is. Ami engem illet sohasem tàncolok, és meg van, hogy milyen zenét illik hallgatunk.
De ezt sok muszlim sokféleképpen gondolja.
És nem kell ahhoz muszlimnak lenni, hogy valaki kiakadjon ilyesmin.
Én személyszerint tolerànsnak tartom magam ilyen téren :)
Abdullah
"miért nem szeretik a mulatságot"
Nagyon is szeretik ők, csak a szerintük "istentelen" murikat nem tolerálják. Csak azt nem értem, hogy amikor egy világi (amúgy alapvetően keresztény) országba, eléggé más kultúrkörbe költöztek, akkor vajon mire számítottak.
#5: Vannak àm sokan akik itt születtek, és ugyanúgy magyarok mint bàrki màs.
Abdullah
Mert felsőbbrendűeknek érzik magukat és a vallásukat, és elvárják, hogy mindenki alávesse magát a vallásuk diktálta követelményeknek. Mert a vallásukkal nem fér össze, hogy elfogadják a másként gondolkodókat, és másként élőket.
Mert nem tanították meg nekik, hogy "Rómában élj úgy, mint a rómaik", ami a mi etikettünk alapja.
Mert azt hiszik, hogy nekik van igazuk, és mindenki, akik nem úgy él, ahogy az ő istenük megköveteli, az nemcsak bűnös, hanem egyenesen sértés rájuk nézve.
Csak azt nem értem, az ilyen ember mit keres Európában. Miért nem költözik oda, ahol a társadalom többsége az ők elveik szerint él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!