Hogy irányitson egy felsőbb rendű?
Van egy ismerősöm mondta ne önmagam legyek engedjem hogy Isten vezessen, ne a saját életem éljem fordítsak neki hátat engedjem hogy Isten irányitson....
Én hiszek Istenben Jézusban Szentlélekben. De egy túlvilági -felsőbbrendű lény hogy irányitson? Ilyen nincs. Azt se tudjuk létezik e nem még hogy irányítson ez agymosás amiből pszichiátriai betegségek születnek.
Félig igaza van az ismerősödnek. Azonban Isten nem akar megfosztani a teljes személyiségedtől, szabad akaratodtól. Mint ahogy a természetnek is vannak törvényei, és betartod őket. Ha nem akkor kárt okozol magadnak.
Ugyan így Isten meghatározott bizonyos elveket, amire azt kéri, hogy a saját érdekünkben kerüljük el.
Amikor ezeket a törvényeket alapelveket ismered, és annak megfelelően élsz, akkor elmondhatjuk, hogy Isten irányít.
Egy kicsi ellentmondást véltem felfedezni az írásodban. Először ezt írod:
"Én hiszek Istenben..."
Utána pedig ezt:" Azt se tudjuk létezik e nem még hogy irányítson ez agymosás.."
Most akkor elhiszed hogy van, vagy sem?
Abból tudjuk, hogy létezik, hogy Mi is létezünk, és az életünk, a környezetünk tele van a keze munkájával.
Ha Te ezt nem fogadod el, akkor hogyan hiszel benne?
Ha pedig hiszel benne, akkor miért írod, hogy nincs bizonyíték?
Meditálj rendszeresen.
Én már átkapcsolatam egy felőbb énemhez. Nem lehetetlen, sőt, könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!