Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Adott ez a kód. Ebben megoldha...

Adott ez a kód. Ebben megoldható vagy hasonló kódban az hogy ha a böngészőbe írt cím a egyik.domain.hu akkor a egyik.domain.hu:81 re irányítson ha a böngészőbe írt cím a masik.domain.hu akkor a masik.domain.hu:82 re irányítson?

Figyelt kérdés

Egy szerveren két külön szolgáltatás.

<?php

header("Location: https://atirnyitási url");

die(); //megakasztom a további futást

?>

2020. nov. 6. 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát elméletileg megoldható, de ezért van subdomain, hogy ne a portokkal kelljen variálni, mert azt nem szeretik a kliensek. Az is lehet, hogy a 81, 82 portok nem is működnek megfelelően tűzfal miatt.
2020. nov. 6. 16:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Az átirányítás megoldható, de ettől függetlenül, még a 80 -as porton fogja elsőnek keresni, és a 80 -as porton kapja a választ hogy merre tovább.

Tehát ha az a cél, hogy ne a 80 -as porton érje el, mert pl. a szolgáltató a bridge elérésére lefogta akkor ezzel nem tudod kikerülni.

2020. nov. 6. 18:37
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, esetleg valaki tud kódot is mutatni.

Igen valóban a 80.ason fogja először vadászni. de ezt csak én fogom elérni, ilyen nézegetésre/tanulgatásra tesztelésre akarom. így nem is fog mindig menni. Csak mégis kényelmesebb lenne ip helyett, domain nevet írni port nélkül.

2020. nov. 6. 20:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Egyébként Exchange és sharepointről van szó. Csak ez nem mehet hivatalosan egy gépről csak így ha külön porton van. úgy akarom hogy az egyik megy a 81-ről másik a 82-ről. és a 80-as pedig rendes weboldal szerűség azon futna ez a átirányítós php-s cucc.

kipróbáltam működik csak ennél a kódnál elakadtam.

2020. nov. 6. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!