Adott ez a kód. Ebben megoldható vagy hasonló kódban az hogy ha a böngészőbe írt cím a egyik.domain.hu akkor a egyik.domain.hu:81 re irányítson ha a böngészőbe írt cím a masik.domain.hu akkor a masik.domain.hu:82 re irányítson?
Egy szerveren két külön szolgáltatás.
<?php
header("Location: https://atirnyitási url");
die(); //megakasztom a további futást
?>
Az átirányítás megoldható, de ettől függetlenül, még a 80 -as porton fogja elsőnek keresni, és a 80 -as porton kapja a választ hogy merre tovább.
Tehát ha az a cél, hogy ne a 80 -as porton érje el, mert pl. a szolgáltató a bridge elérésére lefogta akkor ezzel nem tudod kikerülni.
Köszönöm, esetleg valaki tud kódot is mutatni.
Igen valóban a 80.ason fogja először vadászni. de ezt csak én fogom elérni, ilyen nézegetésre/tanulgatásra tesztelésre akarom. így nem is fog mindig menni. Csak mégis kényelmesebb lenne ip helyett, domain nevet írni port nélkül.
Egyébként Exchange és sharepointről van szó. Csak ez nem mehet hivatalosan egy gépről csak így ha külön porton van. úgy akarom hogy az egyik megy a 81-ről másik a 82-ről. és a 80-as pedig rendes weboldal szerűség azon futna ez a átirányítós php-s cucc.
kipróbáltam működik csak ennél a kódnál elakadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!