Hosts fájl szerkesztése, hogy egy webcímet beírva a böngésző egy másikra irányítson?
Figyelt kérdés
Azt szeretném, hogy az index.hu -t beírva a telex.hu -ra vigyen a böngésző.
A hosts fájlban (adminisztrátorként megnyitva) beírtam ezt:
104.26.3.85 index.hu
Az ip cím a telex.hu ip je.
Elmentettem a fájlt és amikor megnyitom az index.hu -t nem irányít át, hanem ezt a hibaüzenetet kapom.
"This site can’t provide a secure connectionindex.hu uses an unsupported protocol.
ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH"
Mi lehet a gond?
"This site can’t provide a secure connectionindex.hu uses an unsupported protocol.
ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH"
2020. okt. 3. 16:09
1/3 A kérdező kommentje:
2020. okt. 3. 16:18
2/3 anonim válasza:
Az ssl (biztonsági) tanúsítvány amit a telex.hu használ, nem az index.hu domainhez való. Böngészőben kivételhez hozzáadhatod szerintem.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, de ahogy látom folyton változik az ip úgyhogy ezt nem lehet így kivitelezni.
2020. okt. 3. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!