Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Lehetek bunkó én is és visszaa...

Lehetek bunkó én is és visszaadhatok mindent hívőként, ha annyi bunkó, arrogáns ember vesz körül?

Figyelt kérdés
2021. máj. 12. 11:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Minek?
2021. máj. 12. 11:59
 2/13 A kérdező kommentje:

Bikini:

"Mindig azt mondják hogy legyek jó

De miért mindig csak én, csak én legyek a jó?

Mindig azt mondják hogy legyek jó

De miért mindig csak én, csak én legyek jó?"

2021. máj. 12. 12:05
 3/13 anonim ***** válasza:
93%

"Lehetek bunkó én is és visszaadhatok mindent hívőként, ha annyi bunkó, arrogáns ember vesz körül?"

Visszakérdezek: hívőként biztos, hogy ezt akarod cselekedni? Amúgy lehetsz és megteheted, de csak magadnak ártasz ezzel. Ha valóban hívő vagy, akkor idővel leszoksz ezekről és krisztusi leszel. De addig is kövesd Jézus és Pál tanácsait, amennyire teheted

2021. máj. 12. 12:09
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
Ha bele akarsz olvadni a tömegbe és nem akarsz jobb ember lenni náluk, akkor csak nyugodtan...
2021. máj. 12. 12:28
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Hívőnek lenni, vagy keresztény életet élni nem ugyan az.

Vannak a "hívők", ők hisznek pl: Istenben. De a minden napi életben, nem gyakorolják, nem élik a Jézus által tanított életformát.

Egy kereszténynek nem kérdés. Jézus sem fenyegetőzött, vagy bánt úgy a rosszakaróival, ahogy megérdemelték volna. Az Atyjára bízta az ügyet.

Nem pazarolta az idejét bosszúra. Sőt imádkozott azokért akik megölték.

2021. máj. 12. 12:40
 6/13 anonim ***** válasza:
Még mindig nem látom, hogy minek. Semmi értelme, ilyet csak ostoba ösztönlények csinálnak.
2021. máj. 12. 14:31
 7/13 anonim ***** válasza:
Hívőnek lenni elsősorban azt jelenti, hogy megtalálod a lelki békédet. Ha ez nem sikerült, akkor lehet, hogy másik vallás felelne meg neked.
2021. máj. 12. 15:05
 8/13 anonim ***** válasza:
Neeem, attól nem leszel jobb, ha bunkó leszel.
2021. máj. 12. 16:19
 9/13 KZitus ***** válasza:

Szia

A szeretet egyik különleges megnyilvánulását Pál újra és újra megemlíti: „Továbbra is áldjátok azokat, akik üldöznek titeket; áldást mondjatok, és ne átkot.” „Senkinek se viszonozzátok rosszal a rosszat.” „Ne álljatok bosszút magatokért, szeretteim . . .” „Ne hagyd, hogy legyőzzön a rossz, hanem a rosszat mindig győzd le a jóval” Róma 12:14, 17–19, 21. Pál szavai nem hagynak kétséget afelől, hogy hogyan bánjunk a nem hívőkkel, még azokkal is, akik ellenségesek velünk.

2021. máj. 12. 19:10
 10/13 anonim ***** válasza:

Kzitus

Ezt roppant nehéz betartani!

2021. máj. 12. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!