Ha Isten annyira szeret hogy képes embereket tüzes pokolba küldeni? Jehovák kimeljenek.
Tiszteletlen vagy. Nem Jehovák, mert Jehova csak egy van.
Sajnos nem ismered Istent, csak hallottál Róla.
"ezt a középkorban a papok talaltak hogy feljenek az emberek"
A pokol már Szent Ágostonnál is szerepel, meg azért egy "kicsit" bonyolultabb teológiai fogalom annál, hogy az ördögök vasvillával sütögetik az embereket, de mindegy.
Kovács Tamástól ezt az üzenetet kaptam privátba:
Kovács Tamás3
Ne patogj
ma 17:07
Az üzenet előzménye:
A kérdésre írt válaszod: Ha Isten annyira szeret hogy képes embereket tüzes pokolba küldeni? Jehovák kimeljenek.
"Tiszteletlen vagy. Nem Jehovák, mert Jehova csak egy van. Sajnos nem ismered Istent, csak hallottál Róla."
Az üzenet szövege:
Mivan te kocsog patogsz
Csak hogy lássa mindenki, milyen aljas vagy, és privátban mersz írogatni ilyeneket.
A lányom nem Tanú, de 33. évesen is több tisztelet szorult bele, mint Beléd kedves Tamás. Nem vagyok sem a kapcarongyod, sem a barátod.
Anyaként elképesztő, hogy némelyek milyen neveletlenek. Remélem, Anyukád nem tud erről.
Ezt a kérdező írta privátban, jól értem?
Nem tudom hogy a Kérdező-e. De ha Ő tette fel a kérdést, és Kovács Tamásnak hívják, akkor igen, Ő volt.
De küldött még egy üzenetet, ahol kutyának nevezett, és azt írta, hogy a pokol tüzén fogom végezni. De már nem érdekel, letiltottam.
Sajnálom, hogy ilyen a lelkülete. Vajon miért nem tudja alkalmazni Megváltónk tanítását, ha nem is értünk egyet másokkal.
Roma származású lenne ez a Tamás?
A nagymamám is az volt, de becsületre tanított bennünket. Sajnos pont az ilyen személyek miatt szidják a teljes cigányságot.
Tavesz baktalo Barátom.
Te küldöd magad oda. Senki se mondja, hogy legyél dühös, még is az leszel ok nélkül. Sok depresszióst is látgam már, pedig semmi okuk poklot teremteni maguknak, még is benne csücsülnek.
Szabad akarat.
Majd egyszer mindenki ki tud jutni a poklából.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!