A muszlimok csinálhatnak fényképet akár magukról, akár másról?
A kérdés azért merült fel bennem, mert itt a fórumon egy magát muszlimnak mondó hozzászóló szinte már kárhoztatja a keresztényeket, hogy képeket mertek készíteni.
A muszlimoknak nincsenek képeik szeretteikről, szüleikről, nagyszüleikről?
Tényleg van ilyen szabály az iszlámban, hogy nem készülhetnek képek?
Tud erről valaki valami érdemit?
Ez azt jelenti hogy nem vagy képes felfogni hogy Jézus a kereszténység szerint Isten, Isten pedig nem lehet bálvány. Azért ilyen súlyos szövegértési problémákat én a helyedben nem reklámoznék. De végül is a te dolgod, hogy égeted sajá magad.
"Ez azt jelenti hogy nem vagy képes felfogni hogy Jézus a kereszténység szerint Isten, Isten pedig nem lehet bálvány. Azért ilyen súlyos szövegértési problémákat én a helyedben nem reklámoznék. De végül is a te dolgod, hogy égeted sajá magad."
Nulla a jelentősége annak hogy a keresztények szerint Jézus Isten :) Itt nem arról beszélünk hogy a keresztények miben hisznek hanem hogy mit ír a Biblia.
1. parancsolat
Meg a másodikat is egészében kéne értelmezni. Nem gyanús hogy itt is és a másik kérdés alatt is mindenki képes volt kontextusában értelmezni a kérdést, egyedül te nem voltál képes ilyesmire?
"Nulla a jelentősége annak hogy a keresztények szerint Jézus Isten"
Nem igazán, mivel ebből kiindulva a második parancsolat első mondatából kiderül, hogy itt Jézusról szó sincs.
Az első parancs az hogy "Én vagyok az Örökkévaló, a te Istened,"
Hát ez biztos hogy nem Jézus :)
A második parancs esetében meg az nem működik hogy azt mondjátok Jézusra nem vonatkozik, mert ő amúgy is Isten :) Ilyen alapon akkor Zeuszra sem vonatkozik, nem? :)))
"Hát ez biztos hogy nem Jézus"
A kereszténység szerint de.
"A második parancs esetében meg az nem működik hogy azt mondjátok Jézusra nem vonatkozik, mert ő amúgy is Isten :) Ilyen alapon akkor Zeuszra sem vonatkozik, nem? :))"
A kereszténység szerint Jézus Isten, Zeusz nem. Hogy bem bírsz ennyit se felfogni?
Hol írja az egyes parancs hogy Jézus Isten? Mikor mondta Jézus magáról hogy ő Isten?
"A kereszténység szerint Jézus Isten, Zeusz nem. Hogy bem bírsz ennyit se felfogni?"
Az nem zavar hogy a szövegből nem következik Jézus Istensége? Az hogy ti keresztények beleerőszakoljátok attól még nem lesz igaz. Ennyi erővel mások meg akkor azt is mondhatnák szerintük Zeuszról van szó ezekben a versekben :)
"Nulla a jelentősége annak hogy a keresztények szerint Jézus Isten :) Itt nem arról beszélünk hogy a keresztények miben hisznek hanem hogy mit ír a Biblia."
De a Biblia azt írja, hogy Jézus Isten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!