Miert hisz ennyi ember meg minding a Biblia altal leirt istenben, ha a Bibliaban ennyi az ellentmondas?
A tíz csapásról (mivel azokat Isten mérte a hamis istenekre és imádóira) számomra az a mérvadó, amit maga Isten tudat velem róla a Bibliában.
Nem gondolhatod komolyan, hogy bármelyik tökéletlen ember, még ha "tudós" is, felülírhatja azt, amit Isten mond egy témáról/dologról...
Napjainkban a számítógépvilág úgynevezett információs szupersztrádája korlátlanul sok adat közlésével kecsegtet, és szinte bármilyen témában. De mindennek az ismeretnek az igénybevehetősége még nem teszi okosabbá a világot, és a problémáit sem oldja meg. A világ helyzete inkább napról napra rosszabbodik. A Biblia érthető módon azt mondja nekünk, hogy „e világ bölcsesége bolondság az Isten előtt” 1Korinthus 3:19, 20. Egyet értek ezzel - tapasztalatból.
"az a mérvadó, amit maga Isten tudat velem róla a Bibliában."
Na először is, Zitus: a Bibliát EMBEREK írták. Isten lehet, hogy sugallt valamit belőle, de ugye tudjuk, hogy ez legtöbbször hiábavaló? Az ember csakazértis azt írja le, amit ő akar.
Szóval a Biblia 99%-ban emberek műve.
Másrészt: ezzel adsz egy pofont minden tudósnak.
Ugye tudod, mekkora erkölcstelenség ez tőled, miközben HASZNÁLOD a tudomány eredményeit?
Méghozzá ezrével, minden nap.
Ennyire erkölcstelen emberek általában a pokolra jutnak, csak szólok.
Igen, látom az írásaidból, hogy átvetted Istentől a bírói szerepet, és sajnos ha rajtad múlna, nagyon sok embert a pokolra ítélnél
Az írásodból azt látom, egyáltalán nem hiszel Istennek, Istenben, de ez őt semmiben sem befolyásolja.
ISTEN SZERETET - és ezen senki, de senki nem változtat!
Imádkozom érted, hogy adjon neked bölcsességet, hogy meglásd Isten szépségét, és ismerd meg mérhetetlen szeretetét. Akkor majd nem a pokolról írsz elég sokat, inkább az örök életről, hiszen Krisztus ezt a jó hírt hirdette, és azért halt meg, hogy ez a lehetőség a te számodra is egy lehetőség legyen. :-)
Nem, Zitus.
TE MAGAD ítéled magad a pokolra az arcátlanságoddal, ahogy a tudósokkal bánsz.
Nem én ítélek, én nem vagyok bíró.
Én csak figyelmeztetlek.
Aztán, ha te vagy olyan arcátlan, hogy ezt nem veszed figyelembe, akkor majd lesz meglepődés később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!