A Biblia szerint az örök élet és a menny az egy helyen van vagy két külön dolog?

Én nem értem, miért kell Isten elhatározását kitörölni, és semmissé tenni.
Az embernek igen is a földre tervezte a halál nélküli életet.
Pál írta, hogy Ádám lázadása miatt lett a halál az ember büntetése.
Meghazudtolod Istent és a szavát is.
(1Korintusz 15:21) . . .Mivel egy ember miatt lett a halál, . . .
Nem Isten akaratából.
Jézus ezt váltotta meg, vagy is hogy helyre álljon a halál nélküli emberi élet.

Valaki egyáltalán aki ismeri a bibliát és hisz benne elmondaná, hogy miért nyissak ki egy könyvet, amiben a fiatal emberiség próbálja igazolnia a legrosszabb bűnöket azzal, hogy "Isten mondta."
Bárhol kinyitom a bibliát és mindig azt látom, hogy isten egy immorális szörny, valaki segítene?

14
Már megbocsáss, de a Biblia idézet mióta keletkezett egy folyóirat által?
Ehhez nem kell folyóirat:
(1Korintusz 15:21) . . .Mivel egy ember miatt lett a halál, . .
Azért mert Jehova Tanúja vagyok, attól még a Biblia vers az a Bibliából van, és nem egy folyóiratból.
Apám, akkora az ellenséges érzület benned, hogy a Biblia verset is egy folyóiratnak tulajdonítod.
Ádám lázadása miatt lett a halál az ember büntetése, és nem Isten terve volt, hogy meghaljon egyszer, mert Fizikai élőlény.
Ha eleve meghalt volna, akkor nem tiltja meg, hogy egyenek a Fáról.
A másik ami a Bibliában van:
(Prédikátor 3:11) . . .Még az örökkévalóság gondolatát is az emberek szívébe adta, . . .
Isten miért adott ilyen gondolatot, érzést az embernek, ha úgy is meghalnak? Ehhez sem kell folyóirat.
Az embert, amikor közelít a halál ténye, akkor nem tölti el boldogsággal, hanem bánatos.
(1Mózes 3:17) . . .: „Mivel hallgattál feleséged szavára, és ettél a fáról, amelyről azt parancsoltam, hogy arról »ne egyél«, . . .
(1Mózes 3:19) 19 Arcod verítékével eszed a kenyered, míg vissza nem térsz a földbe, mert abból lettél. Mert por vagy, és a porba térsz vissza.”
Ez az oka a halálnak, és nem az, hogy úgy is meghalnak. Egy ember miatt, és nem Isten elhatározásából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!