Tetszik ez a megtérő ima? Én írtam.
Hiszek benned Mennyei Atyám, hiszem hogy egyetlen Örökkévaló-Mindenható Isten vagy az egész világ mindenség Teremtője. Én is a te teremtményed vagyok, vétkes ember vagyok, de elhatároztam hogy Elfogadom Krisztus áldozatát a bűneimért és ma megtérek hozzád.
Hiszek benned Jézus , Hiszem hogy te vagy az Isten egyszülött Fia a Messiás, Megváltónk aki meghaltál a bűneimért feltámadtál a megigazulásomért! Elfogadlak Uramnak, megváltómnak, Kérlek Úr Jézus vezess engem a Mindenható jelenlétébe hiszen te vagy az út az igazság és az élet csakis álatad mehetünk a Mennyei Atyánkhoz, Istenünkhez. Add hogy a szeretet-békesség-jóság-megbocsátásra törekedjünk. Hiszek Szentlélekben.
Hiszem hogy az Atya-Fiú-Szentlélek egy Istenség. Szeretlek Istenem mennyei Atyám teljes szívemből, teljes lelkemből, teljes elmémből szent Fiad Urunk Jézus Krisztus nevében a Szentlélek által! Ámen❤️🙏
Gyönyörű. Ha szívből gondolod, akkor Isten hozott az üdvözültek sorában! Sok sikert a megszentelődésben, minél hamarabb legyen a jellemed a krisztusi szeretet! ÉS szívből gyűlöld a bűnt, undorodj tőle Sose feledd, ha megtértél, ÜDVÖSSÉGED VAN, ez midig lebegjen a szemed előtt, még ha bűnt is követsz el szándékod ellenére!
Pál szavaival köszöntelek:
6,13 Annakokáért vegyétek föl az Istennek minden fegyverét, hogy ellentállhassatok ama gonosz napon, és mindeneket elvégezvén megállhassatok.
6,14 Álljatok hát elő, körül övezvén derekatokat igazlelkűséggel, és felöltözvén az igazságnak mellvasába,
6,15 És felsarúzván lábaitokat a békesség evangyéliomának készségével;
6,16 Mindezekhez fölvevén a hitnek paizsát, a melylyel ama gonosznak minden tüzes nyilát megolthatjátok;
6,17 Az idvesség sisakját is fölvegyétek, és a Léleknek kardját, a mely az Isten beszéde
Ez inkább hitvalló ima. De nem rossz.
Ne engedj a 2. kísértésének, ne tekintsd magad üdvözültnek.
"Ne engedj a 2. kísértésének, ne tekintsd magad üdvözültnek."
Ne engedj a gonosznak, aki a 3. hozzászólót használja, tekintsd magad üdvözültnek, ahogy a Biblia is írja! Csak a Bibliára hallgass!
A 3. hozzászóló valószínűleg törvénykező, nem értenek az újszövetséghez. És nem meglepően nem is támasztotta igével alá a mondanivalóját.
Ha nem hiszed, hogy üdvösséged van, nem tud a krisztusi szeretet kialakulni benned. A hívő életed egy rémálom lesz.
1 János
4,17 Azzal lesz teljessé a szeretet közöttünk, hogy bizodalmunk [rész 2,28.3,19.21.] van az ítélet napjához, mert a mint ő [1 Pét. 1,15.] van, úgy vagyunk mi is e világban.
Róma
5,1 Megigazulván azért hit által, békességünk van Istennel, a mi Urunk Jézus Krisztus által,
5,2 A ki által van a menetelünk is hitben ahhoz a kegyelemhez, [Ján. 14,6. Eféz. 2,18.] a melyben állunk; és dicsekedünk az Isten dicsőségének reménységében.
A Biblia nem ír megtérők imájáról, sem arról, hogy a szívünkbe lehet imádkozni jézust. Semilyen imától ne várd, hogy üdvözült leszel. A megtérés valóban kell az üdvözüléshez, de az nem egy ima, hanem gondolkodásmód váltás. Ha pedig egy imában azt keresed, hogy szép-e, akkor a lényeget hagyod ki belőle. Az ima nagyon fontos, de nem számít, hogy mennyire "szép". Ha szeretnéd megismerni a Bibliából az üdvözülés útját, a megtérés mikéntjét, szívesen segítek benne, csak írj privátban!
Üdv: Lóránd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!