Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tetszik ez az ima? Én írtam!...

Tetszik ez az ima? Én írtam! Nagyfokú rövid látó vagyok ne nézd a helyes írást!

Figyelt kérdés

Református vagyok. 23F

Drága Mennyei Atyám, köszönöm a te nagy kegyelmedet és irgalmadat , köszönöm hogy betegségeim ellenére is erőt adsz és tudok úgy élni mint más ember,, te egy gondoskodó , jóságos Isten vagy, aki ugyan olyan bosszúálló megbünteti a gonoszt, de te nem gyönyörködsz még a gonosz halálában sem, hanem azt akarod hogy minden ember meg térjen és üdvösségre jusson! Bocsáss meg ha néha e világ szerint gondolkodom, és a saját fejem makacsságaim után megyek,, adj nekem tiszta , alazatos szivet Istenem ! Koszonom Atyam,,,, hiszem hogy meghallgattad imam,,, szent Fiad az Úr Jézus Krisztus Hatalmas nevében,, Amen!

2020. dec. 23. 22:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
13%
2020. dec. 23. 22:12
 2/11 anonim ***** válasza:
4%

Ez nem jó.

Van ebben olyan rész amit ki kell venni.

Addig olvasgasd amíg rá nem érzel, hogy mi az ami hejtelen.

2020. dec. 23. 22:40
 3/11 anonim ***** válasza:
72%

Igen, tetszik!

Boldog Karácsonyt neked!

2020. dec. 23. 23:00
 4/11 A kérdező kommentje:
3-ás neked is❤️
2020. dec. 23. 23:41
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
#2 egyetértek.
2020. dec. 24. 00:01
 6/11 anonim ***** válasza:
68%

Tökmindegy milyen szépeket írsz istennek, Peti. Ő látja hogy a gyk-n milyen ocsmányságokat szoktál írni a válaszolóknak. Te nem vagy igazi hívő, csak egy álszent műhívő. Az igazi hívőknek nincs teli a szíve gyűlölettel és nem írnak olyanokat másoknak "hogy húzzam bele anyádba" és társai, amiket te szoktál írni... És amit idéztem, az még a szebbek közül volt, ennél sokkal gusztustalanabb is szoktál lenni, láttam már eleget.

Kizárt hogy a mennybe jutsz.

2020. dec. 24. 00:25
 7/11 A kérdező kommentje:
6-os milyen petiről beszélsz ember? Nagyon össze keversz valakivel!
2020. dec. 24. 00:30
 8/11 anonim ***** válasza:
54%

Azt nem mondom, hogy mű (bár a korod, nemed és vallásod nem tudom miért ennyire fontos). Igazából kevesebb szó, több valóság és jóság jobban tetszene az örökös mentegetőzés vagy ígérgetés helyett....

Meg az azért alázkodom meg, hogy felmagasztaljanak játékban sem szeretnék benne lenni....

2020. dec. 24. 01:15
 9/11 anonim ***** válasza:
75%
Az ima lényege, hogy Istenhez szóljon és őszinte legyen. Ha ez ilyen, akkor tetszett.
2020. dec. 24. 07:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Atyám helyett anyám, büntetés helyett leckéztetés vagy tanítás és mindjárt kevésbé istenkáromló. De am csak a szíved számít.
2020. dec. 25. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!