Tetszik a hitvallásom? Én foglaltam ossze
Figyelt kérdés
Hiszek benned Mennyei Atyám! Számomra te vagy az Egyedüli Igaz mindenható Isten, Kereszténység-Biblia Istene, te teremtetted a mindenséget. Égitesteteket, embert, állatot az egész galaxist ami van s létezik.!
Hiszek benned Jézus hogy te vagy a Messiás a Krisztus, Isten egyszülött Fia, aki minden ember megváltója vagy, te vagy az örök ige , a teremtő szó aki által Isten létrehozta a mindenséget, idők kelletén testet öltöttél hogy megválts minket!
Hiszek benned Szent Lélek, te vagy az Atya-Fiú Lelke, Igazság Lelke, egyház életető lelke aki Elvezet bennünket minden igazságra.
Hiszem hogy ez a három személy Egy Istent alkot. Amen!
2021. márc. 21. 09:05
2/7 anonim válasza:
Annyira megszemélyesited benne Istent és Jézust, szóval a keresztény vallás 100%-os ellemeit belerakva, mint ha görcsösen félnél attól hogy valaki/valami mást szólitasz meg. Szerintem ha 1 Isten vagy nyugodtan hagyhatod a hajbókolást és közvetlenebb is lehetnél.
3/7 anonim válasza:
Ha számodra ez megfelelő, kedves Kérdező, akkor nem bánom, legyen!
4/7 anonim válasza:
Ha neked jó ez a totál sablonos valami, akkor jó!
5/7 anonim válasza:
Én maradok az apostoli hitvallásnál, mert az apostolok hitét vallom, nem a tiédet.
6/7 anonim válasza:
Ezt valami katolikus pap mondta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!