Baj ha nem érdekel a túlvilág?
Figyelt kérdés
Katolikus vagyok, gyerekként jártam templomba voltam első áldozó bérmálkozó.... most 34F vagyok. 11 éve házas, van egy 9 éves fiam. Én és a feleségem is hiszünk Istenben Krisztusban, nem bántunk másokat, tiszteljük az embereket! Jól élünk megvan lakásunk, minden amire szükségunk van! De annyira minket nem érdekel a túlvilág , menny pokol az érdekel hogy ezt az életet ami a foldon adatott minél boldogabba tudjuk tenni2021. ápr. 26. 14:00
1/5 anonim válasza:
Mi is katolikusok vagyunk, és pontosan úgy éljük életünket, ahogy leírtad. Az a lényeg!
3/5 KZitus válasza:
Szia
Az a jó, ha így érzel, egy félelemmel kevesebb terheli az életedet.
4/5 anonim válasza:
Beszarok, minden nap felteszi, ez a ficere egy elmeroggyant.
5/5 anonim válasza:
"Baj ha nem érdekel a túlvilág?"
Szerintem a Bibliában nézz utána, hogy jól gondolkozol-e. Az a biztos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!