Szánalmas ahogy istenhez állok?
Figyelt kérdés
Volt mikor szívből imádkoztam és megnyugvást éreztem. Átjárt valami. Ha egy igét olvasok akkor van mikor tudom értelmezni és ismét átjár valami. Viszont nagyon rossz életet élek. Sex,cigi, néha kicsit flegma vagyok. Van mikor nem hiszek annyira a hitembe. Vagy mikor felteszem magamnak azt a kérdést, hogy régen a papok hányszor írhatták át a bibliát. Nem tudom. Nehéz sokszor hinni hogy mi az igazság. Viszont mikor bajban vagyok, vagy rossz kedvem akkor őt hívom. Ilyenkor nem vagyok szánalmas? Nehezen hiszek van mikor kételkedem, de ha baj van akkor tudok kiáltani..2021. ápr. 24. 13:46
11/11 KZitus válasza:
...szívesen elolvasnám a véleményedet...majd :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!