Mi a véleményed? Jól csinálom?
#9 vagyok. Hogy melyik is ez a felekezet, ahova el kéne menned és ami az igaz úton jár? Hát azt bizony neked kell megtalálni. Mondhatnám persze a sajátomat, de ki nem azt mondaná? Nagyon fontos, alaposan vizsgálj meg minden egyházat, hogy mindenben a Biblia szerint járnak-e el. Ne köss kompromisszumot, ne engedj semmiből, ne engedd magad a látszatszeretettel, vagy a happy-keresztény egyházakkal befolyásoltatni.
Ehhez persze elengedhetetlen hogy ismerd és jól ismerd a Bibliát. Javaslom, hogy állíts össze magadnak egy listát, hogy minek kell feltétlenül meglennie abban a gyülekezetben a Biblia alapján, ahová te tartozni szeretnél és járj végig minden helyet, amíg meg nem találod az igazit. Imádkozzál, hogy a Jó Isten megsegítsen ebben.
Lehet, hogy nagy macera. Lehet, hogy sok idő, sok nehézség, de hidd el, a lelkedért nincs olyan, amit ne érne meg megtenni.
Sok sikert! :)
Javaslom a Buddhizmus valamelyik ágát.
Különösen jónak tartom -- chong an sunim -- Magyar Zen szerzetest, akinek sok videója van fenn a YouTube-n.
A vonzó benne a számomra, hogy nem a hiten van a fő hangsúly, nem az írásokon, hanem a SAJÁT MEGTAPASZTALÁSON.
De a közösségbe járást Ő is nagyon fontosnak tartja :)
Az, hogy valamit jól csinálsz-e vagy sem, két dolgon múlik:
1. Mit szeretnél vele elérni?
2. Eléred-e általa?
Ha konkrét a válaszod az 1-es pontra, a 2-es pedig "igen" a válasz, akkor jól csinálod.
Én csak ennyit olvastam el a kérdésből: "Mi a véleményed? Jól csinálom?"
És ennyiből is meg tudom válaszolni: Ha eléred vele a célodat, azt, amit szeretnél, akkor jól csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!