Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit ir a Biblia a homoszexuali...

Mit ir a Biblia a homoszexualitasrol?

Figyelt kérdés
Nem olvastam a konyvet, de sok hivotol azt hallom hogy a melegseg elfogadott es soktol azt hogy nem. Nekem az a fura hogyha azt irjak benne, hogy ez nem egy jo dolog az isten szerint, akkor hogy lehet kereszteny az a szemely aki megis elfogadja, hiszen igy szo szerint ellentmond a konyben leirtakkal.

2021. ápr. 17. 14:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
19%
Ahogy én pl. érzek belül, mint lelkiismeret, visszataszítónak találom. Lehet az Isten ültette belém, de nem szeretem, még az Alföldi Robitól is hideg futkos a hátamon, ha megszólal.
2021. ápr. 17. 14:55
 2/21 A kérdező kommentje:
Ez egy eleg rasszista felfogas.
2021. ápr. 17. 15:17
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
1es a lelkiismeret sem mint a társadalmilag elvárttól eltérő tet utáni bűntudat.
2021. ápr. 17. 15:31
 4/21 anonim ***** válasza:
49%

Akkor neked rendkívül eltorzult és defektes a lelkiismereted, jobb lenne sokkal többet imádkoznod, hogy Jézus tanítása életedben is megvalósuljon az ördög akarata helyett.

Amúgy kérdező, maga a homoszexualitás nem bűn a kereszténység szerint, viszont annak megélése paráznaság, mint pl az önkielégítés, vagy házasságon kívüli szex.

2021. ápr. 17. 16:10
 5/21 anonim ***** válasza:
23%

2# Inkább az a rasszista felfogás, hogy mindenkinek tapsolni kell arra a gondolatra, hogy két férfi egymás seggét tágítják a farkukkal. Az a rasszizmus, hogy már nem lehet önálló ízlése senkinek, csak az, amit a homokosok megengednek.

Fura, hogy nekik el kell fogadni, hogy hánynak a nőktől, az bezzeg nem rasszista. De ha valaki ki meri mondani, hogy számára undorító a meleg szex, az már az. Álszent képmutatók.

2021. ápr. 17. 16:23
 6/21 anonim ***** válasza:
79%

5ös kevered a szezont a fazonnal. Az hogy ki k.r kit az nem a te magánügyed. A másik hogy a felebaráti rész a te feledről igen is elmarad és ez csak úgy mint a bibliába leírtak, halál lesz a jutalom minden bünért.

Végül a legutolsó. A homokosok nem szoktak olyan vélemény kinyilvánitást tenni hogy hánynak a nőktől. Max a nem vonzodást. De az alap nem? Aki provokatív és agressziv az te vagy:)

2021. ápr. 17. 16:29
 7/21 anonim ***** válasza:
78%

Ismerek néhány meleget, egyik se mondta, hogy hánynak a nőktől. De hozzád hasonló emberektől minden jóérzésű hányna. :)

2021. ápr. 17. 16:44
 8/21 anonim ***** válasza:
38%

Jó, akkor én is úgy fogalmazom, hogy nem vonzódom a homokosoktól. Akkor így már máris el kell fogadni, mert hogy ők sem vonzódnak a nőkhöz.

Mellesleg a Biblia sem vonzódik a homokosokhoz, bárhogy igyekeznek többek ezt kimagyarázni.

2021. ápr. 17. 16:52
 9/21 anonim ***** válasza:
63%

8as legalább jól fogalmaznád meg még jó is lennexd. De ja, így másabb a körités, kevésbé gyülölködöbb és elfogadható.

Bibliához meg annyit írnék a gyülölködökhőz sem "vonzodik" xd.

2021. ápr. 17. 16:59
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

“Ez egy eleg rasszista felfogas.”

Nem értem hogy jön ide a rasszizmus, a homoszexualitás nem egy rassz. Talán akkor már homofób felfogás inkább.

2021. ápr. 17. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!