Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Támogatod, hogy a hazai...

Támogatod, hogy a hazai lelkészek soron kívül jussanak védőoltásokhoz?

Figyelt kérdés
[link]

2021. ápr. 3. 18:10
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
0%

Mert például a dolgozók többsége nincs fokozott veszélynek kitéve? Igyekeztem elég érthetően leírni korábbi hozzászólásomba, vagy nem olvastad el, vagy nem jutott el a tudatodig.

Ennek pedig semmi köze a terheléshez, egy kőfejtő munkás nagy terhelésnek van kitéve, de vírusnak legkevésbé.

2021. ápr. 3. 20:49
 12/38 anonim ***** válasza:
56%
Egy pap semmivel sincs nagyobb veszélynek kitéve. Elszáll az agyam hogy a rengeteg anyagi támogatás mellett még kivételezzenek is velük. Írom ezt úgy, hogy nem tervezem oltatni magam, szóval az én adagom felőlem mehet hozzájuk. Szépen kivárják a sorukat, mint mindenki más.
2021. ápr. 3. 20:58
 13/38 anonim ***** válasza:
Én a lelkészek helyében el nem mennék a temetésekre, temessék a halottak halottaikat.
2021. ápr. 3. 21:21
 14/38 anonim ***** válasza:
61%

Természetesen egy átlagos dolgozó A VÍRUS TEKINTETÉBEN is ki van téve akkora terhelésnek, mint egy pap.

A munkája pedig többet ér.

2021. ápr. 3. 21:21
 15/38 anonim ***** válasza:
45%

EZ a munkája el kell mennie.

De maszkban, szabad téren nem túl veszélyes.

2021. ápr. 3. 21:23
 16/38 anonim ***** válasza:
24%

"EZ a munkája el kell mennie."

Ez nem a munkája, temethet más is, még ennyit se tudsz? Akkor minek okoskodsz?

2021. ápr. 3. 21:25
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

Angliaban felvetodott ez, hogy husvet elott par hettel (hogy addigra hatni tudjon) beoltanák a fobb lelkeszeket. De nem nagyon sikerult, mert maguk a lelkeszek utasitottak el, azon az alapon, hogy a tanarokat sem vettek elore, es az egeszsegugyi dolgozokon, idosotthonokban dolgozokon kivul senkit a foglalkozas alapjan. Csak szigoruan kor szerint.

Ennek pedig az volt az alapja, hogy a jarvany idejen nagyon leromlik a lakossag mentalis allapota, es ennek megelozeseben pl. sokat segit a vallas, a templombajaras, a papok. Husvetkor nagyon fontos az egyhaznak a hirtelen nagyobb szamu templomlatogatas, mert komoly anyagi beveteluk van az aznapi adakozasbol, amibol pl. a templomokat fenntartjak. Es erre szamitani szoktak, a tavaly elmaradt husvet oriasi bevetelkiesest jelentett. Raadasul (ha jol tudom) csak az anglikan egyhaz valami 90 ezer jotekony szervezetet finansziroz ebbol az adomanybol, amelyekkel szinten a raszorulokon segitenek. Es amiatt akartak vedeni a papokat - mivel az 50 feletti hivek mar kb. be vannak oltva es el mernek menni, a fiatalabb papokat erintette volna ez.

Egyebkent a korhazi lelkeszek regota be vannak oltva, es a plebania papokat nem engedik betegeket latogatni mar egy eve, sem korhazban, sem otthon. Viszont temetni oltatlanul temetnek, es ott a hozzatartozok meg lehetnek fertozve.

Vegul azt hiszem, kaosz lett a vege, mert az idosebb papok be vannak oltva, a fiatalabbak meg inkabb nem kertek.

2021. ápr. 3. 21:45
 18/38 anonim ***** válasza:
81%

19+

Ja, de most latom, ha Magyarorszagon most ugyis be vannak zarva a templomok, akkor nem annyira ertem. Ne latogassak a betegeket azok, akik nincsenek beoltva. A korhazi lelkeszek legyenek beoltva, amugy meg telefon, zoom stb. Angliaban plebania-lelkesz a labat nem teheti senkinek az otthonaba, mar nem is tudom, miota.

2021. ápr. 3. 22:01
 19/38 anonim ***** válasza:
26%
Mennyi buta ember. Az a szomorú, hogy ezek is tudnak szaporodni.
2021. ápr. 3. 22:15
 20/38 anonim ***** válasza:
Döntsék el a lelkészek.
2021. ápr. 3. 23:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!