Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúi miért házalnak?

Jehova tanúi miért házalnak?

Figyelt kérdés
Nem ismerem a vallásukat de érdekelne. Más vallású embert nem érdekli, más miben hisz. Őket miert igen?
2021. márc. 24. 17:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
#10 nem, nem gondoltam ezt. Azt mondtam, hogy még soha senkivel sem találkoztam aki így cselekedett volna.
2021. márc. 24. 19:19
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
És hogyha régen kefélt, akkor engednem kell, hogy megdugjon?
2021. márc. 24. 19:44
 13/27 anonim ***** válasza:
17%
Egy kutya hamarabb lát p*nát, mint egy nyomorult, ez esetben meg kell mutatnod és behatóan megismertetned a sötét barlang rejtelmeivel
2021. márc. 24. 19:45
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
#12 attól függ fiú vagy lány
2021. márc. 24. 19:45
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
Lehet b*zi, transz is, ki tudja már ki-ki...
2021. márc. 24. 19:50
 16/27 anonim ***** válasza:
0%

Nem régiben Covidos lettem a férjemmel együtt. A Tanú Testvéreim, naponta 3x jöttek levinni a kutyát, volt aki főzött, vagy bevásárolt a 10 nap alatt.

De elmondhatom, hogy azok is segítettek, akik nem Tanú testvéreim, de mivel magam is sokszor segítettem nekik, szerették volna viszonozni azokat.

Sőt a férjem Főnöke hatalmas bevásárlást végzett, mert bekellett zárniuk a covid miatt, és nem hagyta a dolgozóit magára.

Jehova bárkit felhasználhat arra, hogy támogatást nyújtson a rászorulóknak.

2021. márc. 24. 20:17
 17/27 anonim ***** válasza:
0%

6. Ezt kiemelted a szöveg környezetéből, és ezt magyarázod bele. HA úgy volna, akkor ellentmondásba keveredne azzal, hogy Jézus meg kiküldte a tanítványait kettesével.

Jézus arra utalt a "ne járjatok egyik házból a másikba", hogy Nem tehették meg tehát, hogy olyan helyet keresnek maguknak, ahol a házigazda nagyobb kényelemmel és jobb vendéglátással tud szolgálni, vagy ahol az anyagiakat tekintve többet kapnak. Külön ne járkáljanak azért, hogy jobb dolguk legyen, inkább maradjanak ott ahol szívesen fogadják őket, még ha szegényes is a házban lakók élete.

2021. márc. 24. 20:25
 18/27 anonim ***** válasza:
Mert remek az mlm stratégiájuk.
2021. márc. 24. 22:22
 19/27 anonim ***** válasza:
Én elbeszélgetnék egy értelmesebbel, pláne most covid alatt egy unalmasabb délutánon, de ide nem mer jönni egy se.
2021. márc. 25. 17:53
 20/27 anonim ***** válasza:

Apostolok cselekedetei 20/20

Hogy semmitől sem vonogattam magamat, a mi hasznos, hogy hirdessem néktek, és tanítsalak titeket nyilvánosan és házanként,

Károli Gáspár fordítás

2021. márc. 27. 08:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!