Baj ha nem jarok templomba ??
Figyelt kérdés
Minden reggel imádkozom es este is. Mi Atyánk, hiszekegy azaz apostoli hitvallás. Sajat szavaimmal. Olvasok bibliat. Reggel a biblia es imával kb 10 percet este 20 percet foglalkozom. Templomba nem járok. Katolikus vagyok. régen voltam első áldozó. Voltam bérmálkozó. Úgy gondolom Isten nem a templomba lakik hanem a szívünkben. A szent Lélek által. A templom is egy épület. Isten olyan mint a levegő mindenhol jelen van. Van itt olyan aki evek ota nem jar templomba vagy gyulibe? Ha igen ird le naponta hányszor imadkozol korodat es vallasod. Udv : 35 eves római katolikus .2021. márc. 19. 22:36
1/6 anonim válasza:
Nem szoktam már imádkozni és templomba járni 😢
2/6 anonim válasza:
Sztem most nem is lehet a járvány miatt. De egyébként se baj. Isten mindenhol jelen van, nem csak a templomban, és nem kell hozzá közvetítő, mindenki imáját meghallgatja. Inkább csak az ember számára lehet jobb érzés közösségben megélni ezt.
3/6 anonim válasza:
30 vagyok, hivatalosan református, de nem gyakorlom, más nézeteim vannak, Istenhívő de nem keresztény. nem mentem bérmálkozni, nem járok a vallásos közösségbe, nem fizetem az "egyházadót" amit már régóta nem kötelezően mint egyházközsségi hozzájárulás járnak évente szedni. nincs belőle semmi, de cserébe jól le is tojnak, szülők kapnak mindenféle szülinapi köszöntőket, én nem :) vallásszabadság van, mindenki abban hisz amiben akar. néhány alkalommal voltam csak kisebb koromban templomban, nem hiszem hogy bármi fontosról is lemaradnék, nem az én közegem ez, csak akaratomon kívül ide regisztráltak kiskoromban. az a fontos hogy magadban mit gondolsz, és felesleges külsőségként valahová megfelelned ha nem érzed igazán jónak és igaznak magadhoz
4/6 anonim válasza:
1-es:
De azért a vallásra hivatkozva ócsárlod az abortuszt különböző kérdéseknél.
5/6 anonim válasza:
Múltkor még 23 éves voltál. Hogy repül az idő...
6/6 anonim válasza:
Baj, mivel Jézus utolsó vacsorán tett rendelkezését tagadod meg. Azt pedig erősen kétlem, hogy katolikus vagy, sokkal inkább az a troll, aki naponta írja ki hülye kérdéseit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!