Miért álmodok rosszat?
Lehetne ezotéria is, de itt talán inkább vallási kérdés.
Szerintem érzed, hogy azzal, amit olvasol, valami probléma van, azért álmodsz rosszakat.
Milyen jellegűek ezek a rosz álmok? Lehet hogy Isten üzenni, szólni akar hozzád. Sokan kapnak mostanában álmokat látomasokat a közelgő eseményekről ítélet napjáról.
17És lészen az utolsó napokban, ezt mondja az Isten, kitöltök az én Lelkemből minden testre: és prófétálnak a ti fiaitok és leányaitok, és a ti ifjaitok látásokat látnak, és a ti véneitek álmokat álmodnak.
"Miért álmodok rosszat?"
Valószínűleg este is pörög az agyad, ennek következménye a mozgalmas, álomdús alvás, rossz álmokkal. VAgy rászoktál, hogy bekajálsz esténként, vagy félreérted a Bibliát és rettegsz. Sok oka lehet
Attól függ, hogy pl. miket álmodsz. Lehet semmit, hanem egyszerűen szorongsz valami miatt. Munkahely, suli, akármi.
"VAgy rászoktál, hogy bekajálsz esténként, vagy félreérted a Bibliát és rettegsz." pl. Ez is lehet. Próbáld meg, hogy nem lefekvés előtt olvasol Bibliát, hanem mondjuk napközben vagy reggel.
De az is lehet, hogy pl. a démoni erők elkezdtek támadni, hogy megfélemlítsenek és abbahagyd a Biblia olvasást és az imádkozást. Tudom, a kétkedők most teljesen hülyének néznek, de akkor is leírom. Főleg még az ilyen "kezdő" hívőknék, akik még nem túl szilárdak a hitükben, most kezdtek el változtatni, újra Bibliát olvasni, imádkozni stb. ez jól alkalmazható, hogy hagyja abba. Vagy akkor is, amikor kezdesz felismerni valami igazságot vagy a közelében jársz. Nekem is volt már ilyen, de én már elég jól felismerem, hogy mikor származik tőlem egy rémálom, mikor jön kívülről és ezért imában többször is kértem már védelmet és használt. (Nekem ritkán vannak rémálmaim, így megérzés alapján, a tartalma alapján és egyéb tényezők alapján végig tudom gondolni, hogy mi lehetett az oka.) Ha valaki elkezd a Bibliával foglalkozni és elkezdi keresni Istent, az az ellenségnek nem tetszik és úgy próbál keresztbe tenni, ahogy csak tud. Én már többször is felismertem, hogy egy álom démoni eredetű és így volt, hogy már álmomban sikerül tőle megszabadulnom, mert álmomban elkezdtem imádkozni és pl. hallottam egy hangot álmomban, ami felszólította, hogy "Távozz" és felébrettem vagy fény vett körül és "kimentettek" és rögtön fel is ébrettem. Meg ilyenek... Na, mindegy. Leírva, ez nyilván keveseknek jelent valamit, főleg úgy, hogy azt se tudják ki vagyok, de azért leírtam, hogy ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!