Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok minden éjjel...

Miért álmodok minden éjjel rosszat, és mit tegyek?

Figyelt kérdés

Altalaban minden ejjel rosszat almodok, van amikor 1 dologrol, van, hogy semmit, jot soha, ha stresszes vagyok vagy parommal ossze veszve alszom el az a legroszabb. Mint a most ejszaka. Egesz ejjel csak rosszat almodtam, sirva keltem remegtem, es teljesen kulonbozo temakrol. 5-6 remalom egyszerre.

Ha nincs semmi stressz akkor csak 1. Szerintetek? Ez biztos, hogy nem normalis.

Mar felek el aludni este mert nem tudom mi var ram.

Most is sokk alatt vagyok meg.

Mit javasoltok? Probaltam mar gyogytea, termeszetes nyugtato, valeriana, citromfu.. Nem jott be

2020. nov. 15. 09:08
 1/4 Bánki Tomi ***** válasza:

Szia Kérdező!

Könnyebb lenne úgy válaszolni, hogy leírod részletesen az álmod.

Te is tudod, hogy a mindennapi stresszel állnak kapcsolatban a rossz álmaid. Ameddig nem oldódnak meg a konfliktusok a mindennapokban, állandósulnak ezek a rossz álmok.

2020. nov. 15. 09:21
 2/4 anonim ***** válasza:
40%
Túl későn vacsorázol és nehéz kajákat, alkoholt iszol, elektromos konnektor vagy router van a fejed közelében stb...
2020. nov. 15. 09:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Én akkor szoktam álmodni, ha meleg van, vagy fázom.
2020. nov. 15. 09:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez tényleg nem hangzik túl jól.

Kezdj el álomnaplót vezetni, ha eddig nem tetted, ébredés után minél részletesebben írd le az álmaidat, és pár naponta olvasd vissza miket álmodtál, keress közös, ismétlődéseket.

Gyakran a tudatalatti, vagy önvalód üzen az álmokon keresztül, de ebben az esetben a rémálmok okozása fura megoldás lenne.

Amit korábban írták, tényleg lehet, hogy csak a mindennapi stresszt viszed bele az álomba.

Viszont ha már ilyen "szerencsétlen" helyzetben vagy, érdemes lenne hasznodra fordítani....kezd el naponta 10-20x ellenőrizni, hogy nem álmodsz-e épp (csinálj gondolatban olyasmit, amit csak álmodban tudsz, képzeld hogy repülsz, felemelkedés pl)...fontos, hogy rendszeresen csináld, kösd össze valamivel, hogy ne felejtsd el, pl emberekkel találkozol, új helyszínre mész, rágyújtasz (ha dohányzol) stb...ez pár hét alatt annyira a szokásoddá válhat, hogy álmodban is ellenőrizni fogod, és viszanyered ott a tudatosságod... onnantól pedig Te vagy a rendező.

2020. nov. 15. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!