Miért álmodok minden éjjel rosszat?
minden éjjel rémálmaim vannak, de ha felkelek nem mindegyik olyan ilyesztő viszont álmomban rettegek tőle.
pl: anyukám kiesik az erkélyről, betörnek hozzám és menekülök, elrabolnak szintén menekülök, tűzoltó jön ég a ház, meg vádolnak lopásért, vagy vidámparkban a nagy játékon nem vagyok jól bekötve és zuhanok le, a cicám kiszökik, leesik az erkélyről stb...
Mikor álmodom rettegek és mikor menekülök nem tudok olyan gyorsan futni ahogy szeretnék. Van vissza térő álmom is.
Az életem elég stresszes de nem tudom ez befolyásolja e. :/ Álom naplót is írok, hogy emlékezzek rá.
Amivel sokat foglalkozol, benned marad tudat alatt is. A napló jó, ha fel is oldod a feszkót, de káros, ha csak aggódásod növeli és azon pörög az agyad.
A napi stress és a negative dolgokkal való kiemelt foglalkozás bizony aggodalmas álmokat szül.
Mozgás, tervezés, új hobbi, életmód váltás, kibeszélés, meditáció, másoknak való segítség, társas élet (beszélgetés, tábla játék, kirándulás) nagyon sokat tud segíteni ilyen szituban.
Jó idő van. Hétvégén van időd, csatlakozz valami túrához. És hallgassad meg az embereket, ne magaddal legyél elfoglalva. Az segít kikapcsolni és szabadulni ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!