Szinte minden éjjel halállal álmodok. Miért lehet ez? 19/l
Az első ilyen álmom még 12 éves korom körül volt. Az ágy alatt tároltunk 2 halott babát (1-2 éveseket), karton dobozokban.
Azóta egyre gyakrabban vannak ilyenek. Valaki erőszakos, nem természetes halált hal.
A múltkor egy kislányt öltek meg, majd a húsát ledarálták és szertartásosan megegették. Egy macska ette meg a máját v veséjét, mellyel a kislány lelke a macskába költözött.
Egy másik: elhagyatott ház megkínzott, erőszakos halált halt gyerekek szellemeivel. Pedofília áldozatai voltak. A háztól az elején féltem. 3 éjjelen(álmon) keresztül ezzel álmodtam. Nem tudtam rájönni miért vannak ott a gyerekek és miért szorongok a háztól. Aztán a nagyapám jelent meg aki megértette velem, hogy segítséget kérnek, feloldozást. Egy régi történet volt az övék, melyben a gyilkost soha nem kapták el. aztán nagyapám segítségével az erőszakoló megkapta büntetését-akkor már nagyon öreg ember volt.
Sokszor szerepelnek hullák is az álmaimban. Vér, undorítóságok. Most hirtelen nem jut eszembe több.
Ami érdekes, hogy ezek nem rémálmok.
Egyébként a horrorfilmeket gyűlölöm, szóval biztosan nem annak a hatásai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!