Sajnos nem olyan regen meghalt az edesanyam azota minden ejjel rolla allmodom mind ha valamit mondani akarna nektek volt ilyen tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
2017. okt. 19. 21:04
1/5 anonim válasza:
Részvétem.
Szerintem inkább nagyon hiányzik neked és még nem dolgoztad fel a halálát. Nekem nem volt még ilyen tapasztalatom bevallom. De volt amikor ért egy kisebb sokk és aztán 1hétig csak az adot dologal álmodtam.
2/5 anonim válasza:
édesanyám 14 éve, édesapám pedig 3 éve halt meg. mai napig sokat álmodok velük. majdnem minden egyes nap...
3/5 anonim válasza:
Az àlmod oka, hogy neked hiányzik. Az àlom sokféle lehet, a milyenségét a tartalma hatàrozza meg. Amikor a kérdésedet olvastam az jutott az eszembe, hogy ez a tudatalattid kivetülése, egy fàjò kìvànsàg. Ő màr nem tud mondani semmit, de valòjàban Te vagy az aki még beszélni szeretnél vele, és nem dolgoztad fel a kapcsolatotok megszűnését.
4/5 anonim válasza:
Volt. Ez természetes. Ha nyitott leszel rá, ki fog derülni.
5/5 anonim válasza:
Édesanyám 2 éve halt meg, az első évben gyakrabban előfordult, hogy vele álmodtam, mostmár csak ritkábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!