Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Meleg vagyok és ez bűn. Mit...

Meleg vagyok és ez bűn. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok nem megnézni egy helyes férfit. Látom, hogy helyes és tetszik. Viszont ha egy nőre nézek akkor semmi reakció. Nyilván látom, hogy szép és csinos a nő, de ezen kívül semmi. Nem tudom elképzelni, hogy egy nőbe szenvedélyesen szerelmes legyek. Egyszerűen nem megy. Miért nem lehetek boldog? Ha pedig boldog lennék egy férfival akkor várna rám a pokol? Ha egy nővel is próbálkoznék akkor az hamis lenne. A hamis szívnek pedig mi értelme lenne. Vagy esetleg miért kell azért esdekelni, hogy szeressek valakit akihez nem vonzódom?
2021. márc. 18. 21:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
20as úgy látom fogyatékos vagy, mind kettő én vagyok te idi..ta és nézd meg hogy melyik válaszomat #-ted oda:)
2021. márc. 19. 12:31
 22/28 anonim ***** válasza:
Bocs mégse én vok 13as. Elnéztem. Engedjük el, mindketten balfaszok voltunk:)
2021. márc. 19. 12:32
 23/28 anonim ***** válasza:
Nem öreg, egyedül te vagy itt a balfék hülye. Én a 2 pipással próbáltam beszélni, nem tudom mit kell cseszegetned engem ilyen paraszt módon. Ha valaki ennyire ****** inkább ne menjen fórumok közelébe.
2021. márc. 19. 14:44
 24/28 anonim ***** válasza:
"#17" ezt ki irta vajon oda?
2021. márc. 19. 15:58
 25/28 anonim ***** válasza:
Mivel előző hozzászólásban nekem szóltál be, ezért én. Csak úgy szóltál be, hogy szerintem semmit nem fogtál fel abból, amit írtam a >>kétpipás<< hozzászólónak és nem neked.
2021. márc. 19. 16:10
 26/28 anonim ***** válasza:

Ilyen emberek járkálnak az utcán? Bammeg, milyen világban élünk.

Holnaptól nem megyek ki az ajtón.

2021. márc. 19. 16:40
 27/28 anonim ***** válasza:
A melegség önmagában egy állapot. Nem bűn.
2021. márc. 19. 17:38
 28/28 anonim ***** válasza:
A pokol egy állapot, ami csak életben elérhető. Halál után ugyanis újra csatlakozunk istenhez így átjár minket a végtelen szeretet, megértés. Te jelenleg is pokolban vagy, és akkor sűllyednél méllyebbre, ha egy nővel próbálkoznál, miközben a te természeted más.
2021. márc. 19. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!