Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Meleg vagyok és ez bűn. Mit...

Meleg vagyok és ez bűn. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok nem megnézni egy helyes férfit. Látom, hogy helyes és tetszik. Viszont ha egy nőre nézek akkor semmi reakció. Nyilván látom, hogy szép és csinos a nő, de ezen kívül semmi. Nem tudom elképzelni, hogy egy nőbe szenvedélyesen szerelmes legyek. Egyszerűen nem megy. Miért nem lehetek boldog? Ha pedig boldog lennék egy férfival akkor várna rám a pokol? Ha egy nővel is próbálkoznék akkor az hamis lenne. A hamis szívnek pedig mi értelme lenne. Vagy esetleg miért kell azért esdekelni, hogy szeressek valakit akihez nem vonzódom?
2021. márc. 18. 21:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
2%

"Meleg vagyok és ez bűn. Mit tegyek?"

Nem bűn, hanem pszichés betegség. Ha gyakorlod, az már bűn. Keress meg keresztény pszichológust, és az meggyógyít.

De mindenekelőtt térj meg, szüless újra Jézusban, ismerd meg a szavát a Bibliából, tanuld meg a keresztény élet lényegét Pál apostoltól és gyógyulj meg.

Nem vagy sem jobb, sem rosszabb, mint bárki más, aki nem Jézusé. Ne higgy a liberálisoknak, Jézus mindenkit vár, mindenkit meggyógyít, csak tarts ki életed végéig. Ne feledd, ha megtérsz, már üdvösséged van! De ez ne legyen ürügy a bűnre. De majd Páltól pontosan megtanulod a Római levélből, hogy hogyan gondolkozz, hogyan cselekedj.

2021. márc. 19. 11:34
 12/28 anonim ***** válasza:
69%
11-es abszolut elvakult. Ne hallgass ra. Az ő Istene nem a tiéd. Az övé kegyetlen.
2021. márc. 19. 11:39
 13/28 anonim ***** válasza:
8%

"11-es abszolut elvakult. Ne hallgass ra. Az ő Istene nem a tiéd. Az övé kegyetlen."

Erről beszélek, kérdező. A sátán már küldte is a követét, nehogy megtérj. Egyik trükkje: hamis, kegyetlen Istenkép. Az Isten képe Jézus, ha Őt tanulmányozod, Istent tanulmányozod. @12, köszi a visszaigazolást!

Az én Istenem nem lehet kegyetlen, hisz bűnös voltam, nem is kicsit, de meghalt helyettem és most már igazként tekint rám, függetlenül a még meglévő hibáimtól, esetleges bűneimtől. És üdvösségem is van, nekem már most örök életem van. Hát ennyire kegyetlen az én Istenem.

2021. márc. 19. 11:50
 14/28 anonim ***** válasza:
95%

"de meghalt helyettem és most már igazként tekint rám, függetlenül a még meglévő hibáimtól, esetleges bűneimtől."

Akkor a kérdezőnek sincs miért aggódnia azért, ahogy született. :)

2021. márc. 19. 11:59
 15/28 anonim ***** válasza:
13as hol van a bibliába az elfogadásról szó?
2021. márc. 19. 12:05
 16/28 anonim ***** válasza:
49%

"most már igazként tekint rám, függetlenül a még meglévő hibáimtól, esetleges bűneimtől. És üdvösségem is van, nekem már most örök életem van"

Ez nem igaz, bármikor elkárhozhatsz, ha súlyos bűnnel terhelve halsz meg. Az üdvösséget el is lehet veszíteni. Sőt már maga az egy Szentlélek elleni bűn, hogy ennyire vakmerően biztos vagy benne. Isten ítél meg minket, az Ő saját belátása és akarata szerint.

2021. márc. 19. 12:16
 17/28 anonim ***** válasza:
16os akkor te is pokolra kerülsz. De ki ne akarna oda ez esetbe ha ott nincs akkor zsarnok mint fent akit te állitasz.
2021. márc. 19. 12:22
 18/28 anonim ***** válasza:

Én bízok abban, hogy irgalomra találok Istennél majd halálom napján, de ellentétben néhányakkal, nem állítom, hogy már biztos az üdvösségem.

2021. márc. 19. 12:24
 19/28 anonim ***** válasza:
18as. Ugyanannyi esélye van üdvösségre a kérdezőnek mint neked:)
2021. márc. 19. 12:26
 20/28 anonim ***** válasza:

Te hülye vagy ennyire? De most komolyan kérdezem. #13-asnak reagáltam, tőle idéztem. Ilyeneket, mint te, miért engednek egyáltalán internet közelébe?

2021. márc. 19. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!