Meleg vagyok és ez bűn. Mit tegyek?
"Meleg vagyok és ez bűn. Mit tegyek?"
Nem bűn, hanem pszichés betegség. Ha gyakorlod, az már bűn. Keress meg keresztény pszichológust, és az meggyógyít.
De mindenekelőtt térj meg, szüless újra Jézusban, ismerd meg a szavát a Bibliából, tanuld meg a keresztény élet lényegét Pál apostoltól és gyógyulj meg.
Nem vagy sem jobb, sem rosszabb, mint bárki más, aki nem Jézusé. Ne higgy a liberálisoknak, Jézus mindenkit vár, mindenkit meggyógyít, csak tarts ki életed végéig. Ne feledd, ha megtérsz, már üdvösséged van! De ez ne legyen ürügy a bűnre. De majd Páltól pontosan megtanulod a Római levélből, hogy hogyan gondolkozz, hogyan cselekedj.
"11-es abszolut elvakult. Ne hallgass ra. Az ő Istene nem a tiéd. Az övé kegyetlen."
Erről beszélek, kérdező. A sátán már küldte is a követét, nehogy megtérj. Egyik trükkje: hamis, kegyetlen Istenkép. Az Isten képe Jézus, ha Őt tanulmányozod, Istent tanulmányozod. @12, köszi a visszaigazolást!
Az én Istenem nem lehet kegyetlen, hisz bűnös voltam, nem is kicsit, de meghalt helyettem és most már igazként tekint rám, függetlenül a még meglévő hibáimtól, esetleges bűneimtől. És üdvösségem is van, nekem már most örök életem van. Hát ennyire kegyetlen az én Istenem.
"de meghalt helyettem és most már igazként tekint rám, függetlenül a még meglévő hibáimtól, esetleges bűneimtől."
Akkor a kérdezőnek sincs miért aggódnia azért, ahogy született. :)
"most már igazként tekint rám, függetlenül a még meglévő hibáimtól, esetleges bűneimtől. És üdvösségem is van, nekem már most örök életem van"
Ez nem igaz, bármikor elkárhozhatsz, ha súlyos bűnnel terhelve halsz meg. Az üdvösséget el is lehet veszíteni. Sőt már maga az egy Szentlélek elleni bűn, hogy ennyire vakmerően biztos vagy benne. Isten ítél meg minket, az Ő saját belátása és akarata szerint.
Én bízok abban, hogy irgalomra találok Istennél majd halálom napján, de ellentétben néhányakkal, nem állítom, hogy már biztos az üdvösségem.
Te hülye vagy ennyire? De most komolyan kérdezem. #13-asnak reagáltam, tőle idéztem. Ilyeneket, mint te, miért engednek egyáltalán internet közelébe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!