Keresztények, bűn a nemi szerv borotválása?!
Figyelt kérdés
22F vagyok Református. Én rendszeresen 16 éves korom óta borotválom a péniszem csupaszra. Ez bűn vagy nem? Csak Hívők válaszoljanak. Shalom!2021. márc. 18. 19:58
1/7 anonim válasza:
Szoktad lóbálni utcára nyíló szobaablakban is?
2/7 anonim válasza:
Miért lenne bűn? Szerintem hol tiltja ezt a Biblia?
3/7 anonim válasza:
Hagyjatok, csak trollkodik. Nyilvan nem fog egy reformatus 'shalom'-mal koszonni...
4/7 anonim válasza:
Ez annyira szánalmas.. figyelj én sem vagyok hívő de ez már túl van a provokáció határain..
5/7 anonim válasza:
Én azért borotválom, mert bármire el lehet élvezni, pl, ha csupasz farkincán járkálnak a legyek, tök izgi.
6/7 anonim válasza:
Önmagában semmi sem bűn kb. Ha olvasnád a bibliát, tudnád, és azt is, hogy minden helyzetfüggő. Ha pl a mostani negatív normának akarsz megfelelni, akkor bűn, mert sátánt követed. Ha neked kényelmetlen, hogy szőrös( volt ilyen exem), akkor egyértelműen nincs benne semmi bűn.
7/7 anonim válasza:
"Önmagában semmi sem bűn"
A gyilkosság se bűn önmagában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!