Félsz a pokoltól?
Figyelt kérdés
Én igen2021. márc. 18. 17:25
11/20 anonim válasza:
Lehet, hogy van, lehet, hogy nincs.
Egy biztos, akinek tiszta a lelkiismerete és nincs takargatnivalója, annak egy ESETLEGES Pokoltól nem kell félnie.
Szóval NEM állítom, hogy van, de ha mégis létezik, a gonosz emberek nagyot koppannak..
12/20 anonim válasza:
Nem, ha létezik is Lucifer még mindig ezerszer szimpatikusabb Istennél.
14/20 anonim válasza:
Különben érdekes a gonoszság fogalma. Ha van egy rossz ember, pl. lopós, rablós, bunkó, mint pl. Berki Krisztián féle, stb. az mégsem olyan gonosz, mint egy gyerekgyilkos, tömeggyilkos, szadista, stb. állat. És ha arra gondolunk, hogy mindezek egy helyre kerülnek, akkor a lopós emberkénk, aki csak azért lopott pl., hogy megélje mindig a másnapot, akkor sírva fakad a tömeggyilkosoktól, mert azokkal kell ott együtt "élnie" örökké.
15/20 anonim válasza:
Nem, mert szerintem egy fiktív hely.
16/20 anonim válasza:
nem, a #3 válaszolóval értek egyet
17/20 anonim válasza:
Ha félnék, már pokolban is lennék. Nem félek a negatív dolgoktól. Értelmetlen.
18/20 anonim válasza:
Szerintem jobb félni, mint koppanni.
Máskülönben meg nem az lenne az igazságos, ha a gonosz emberek "jutalma" a büntetés lenne ?
19/20 anonim válasza:
18
Es mi a konkret definicio a gonoszsagra?
20/20 anonim válasza:
#18 pascals wager, már rég el lett magyarázva, miért nem előnyös ezalapján élni az életedet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!