Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Pokoltol való félelem? Mit...

Pokoltol való félelem? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok jártam gyülibe meg tértem , de sokat a Pásztor a pokolrol beszelt És meg felelmultem ! Lelki traumát kaptam azóta gyógyszert szedek de gyakran álmodok rosszat és szorongok! Mit tegyek? Sajnos ilyenek ezek a pásztorok manipulálják a másikat
2020. okt. 10. 08:06
 1/8 Pruty válasza:
Jézus.
2020. okt. 10. 08:09
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem csoda ha félsz a pokoltól, durván benne csücsülsz. A megtérés azt jelenti, hogy többé nem teremtesz magadnak poklot.

Így hát mihamarabbi igazi megtérést kívánok neked, barátom, hogy ne pokolban élj.

2020. okt. 10. 09:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem manipulálják te vagy ilyen ultrahiperérzékeny.

Azt ne mond, hogy a megtérés előtt nem voltál tisztában, hogy a vallásnak van pokolfogalma.

XD

Vagy csak a szép dolgokat mondják el neked, és külön cenzúrát akarsz, csak magadnak személyesen?

Nézd nem mondom hogy legyél keresztény, én sem vagyok hívő, de nézz szembe vele, hogy a világ nem én kicsi pónim kalandpark.

A valóvilágnak is megvan a maga pokla, és a maga paradicsoma, nah meg ezeknek az összes létező árnyalata.

2020. okt. 10. 09:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Ügye a gyüli alatt nem a hitgyülit érted?
2020. okt. 10. 09:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Valószínűleg egy neoprotestáns szektába jársz, ne menj többet oda.

Agnosztikus ateistként viszont én lehet hogy elszórakoznék egy kicsit azzal a pásztorral. Mondanám neki, hogy ha választhatok, inkább a pokolba mennék, minthogy ilyen szélhámosokkal üljek valami jobb helyen.

2020. okt. 10. 09:56
 6/8 anonim ***** válasza:
60%
Legyél ateista, mi nem félünk nemlétező dolgoktól. Amúgy meg épp magadnak teremtetted meg a saját poklodat. Teremts valami mást. Aki okos, érti, aki nem, az meg pontozzon le. :)
2020. okt. 10. 10:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak nehogy megragadjon két óriási vörösen izzó fekete kéz éles fém karmokkal. Nem tudom, kik a rosszabbak... Akiknek világít a szeme és arcukra van írva a gonosz, a héz főbűn utáni vágy. Vagy akik teljesen üresek és már egyáltalán nem emberiek. Jobban hasonlítanak egy pszichopata fegyverre...de van akinek már az esze is teljesen elment....húú...jobb ha nem futtok össze....
2020. okt. 10. 10:12
 8/8 Tofika2 válasza:
Jobban vagy? Minden okés veled?
2024. márc. 18. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!