Pokoltol való félelem? Mit tegyek?
Nem csoda ha félsz a pokoltól, durván benne csücsülsz. A megtérés azt jelenti, hogy többé nem teremtesz magadnak poklot.
Így hát mihamarabbi igazi megtérést kívánok neked, barátom, hogy ne pokolban élj.
Nem manipulálják te vagy ilyen ultrahiperérzékeny.
Azt ne mond, hogy a megtérés előtt nem voltál tisztában, hogy a vallásnak van pokolfogalma.
XD
Vagy csak a szép dolgokat mondják el neked, és külön cenzúrát akarsz, csak magadnak személyesen?
Nézd nem mondom hogy legyél keresztény, én sem vagyok hívő, de nézz szembe vele, hogy a világ nem én kicsi pónim kalandpark.
A valóvilágnak is megvan a maga pokla, és a maga paradicsoma, nah meg ezeknek az összes létező árnyalata.
Valószínűleg egy neoprotestáns szektába jársz, ne menj többet oda.
Agnosztikus ateistként viszont én lehet hogy elszórakoznék egy kicsit azzal a pásztorral. Mondanám neki, hogy ha választhatok, inkább a pokolba mennék, minthogy ilyen szélhámosokkal üljek valami jobb helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!