Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy lehet megállapítani hogy...

Hogy lehet megállapítani hogy mi az amit rosszul csinálok?

Figyelt kérdés

2020. aug. 16. 17:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Van élő kapcsolatod Istennel? vagy szövetségkötésed?
2020. aug. 16. 17:35
 2/18 A kérdező kommentje:
Elvileg van mert kapok igeverseket és dorgálást is kapok. ha ez annak számit. most is félek
2020. aug. 16. 17:36
 3/18 KZitus ***** válasza:

Szia

Ha valakit nagyon szeretsz, mint pl, a szüleidet, és ők is szeretnek tégedet, akkor biztosan tudod, mi az, amivel megbánthatod őket, vagy mi az, amivel örömet szerezhetsz nekik.

Nos ha Istent megismered a Bibliából, akkor pontosan tudod, mi az amit Ő utál, és mi az ami kedvére van.Ha így van, akkor biztosan kerülöd azt, amit nem szeret, vagyis nem csinálsz ilyen rosszat. Néhány tanács, ami ebben segíthet:

Efézus 5:17

"Ezért ne legyetek többé esztelenek, hanem továbbra is érzékeljétek, mi Jehova akarata."

Róma 12:2

"És ne formáljon többé titeket ez a világrendszer, hanem változzatok meg azáltal, hogy megújítjátok a gondolkodásmódotokat. Így meg lesztek győződve arról, mi Isten jó, elfogadható és tökéletes akarata."

1Tesszalonika 4:3

"Isten azt akarja, hogy szentek legyetek, és ne kövessetek el szexuális erkölcstelenséget."

1Péter 4:2

"hogy a testben hátralevő idejét többé ne emberek kívánságaiért, hanem Isten akaratáért élje."

2020. aug. 16. 17:46
 4/18 anonim ***** válasza:

*Elvileg van

Tudnál róla, ha lenne. Megcselekedted azt ami a szövetségkötés feltétele? Igen, vagy nem? ezoteriás háttérből jössz?

2020. aug. 16. 17:48
 5/18 anonim ***** válasza:
A félelem nem Istentől származik.
2020. aug. 16. 17:49
 6/18 anonim ***** válasza:
Az Istenfélelem meg teljesen más.
2020. aug. 16. 17:49
 7/18 A kérdező kommentje:
#4 imádkoztam azóta teljesen megváltozott minden és tv-be is nekem szóló filmeket kapok. volt hogy kegyelmet is kaptam és kint napsütéses idő lett hirtelen. illetve azt az igét is megkaptam hogy elvagyok hívva. Mikor kegyelmet kaptam forró érzés töltötte el szivemet és hirtelen boldog lettem. Nem tudom szabadna e ezeket leirnom de valahogy be kell bizonyitanom
2020. aug. 16. 17:50
 8/18 A kérdező kommentje:
#6 Istentől félek rettegek mert tudom hogy valami nem jo csinálok és már kétségbe vagyok esve teljesen
2020. aug. 16. 17:52
 9/18 A kérdező kommentje:
„Ne féljetek azoktól, akik megölik a testet, de a lelket meg nem ölhetik. Inkább attól féljetek, aki a lelket is, meg a testet is el tudja pusztítani a gyehennában.” Máté 10, 28
2020. aug. 16. 17:53
 10/18 anonim ***** válasza:
48%

7 Vízkeresztséged volt? Szent Szellem keresztséged volt?

Ezek alapok.

Ha csak megtértél, és elmondtad a megtérk imáját, akkor ISten már figyel rád-de még nem vagy készen a szövetségkötésre.

Ha viszont ezoterikus háttérből származol, akkor ezeket nagyon nagyon óvatosan fogadd.

Amit írtál az nagyon jó, A Szent Szellem hozzáért a szívedhez-ez ilyen:)

Az Öröm Szelleme is megnyilvánult.

2020. aug. 16. 17:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!