Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért vannak ilyen érzéseim?

Miért vannak ilyen érzéseim?

Figyelt kérdés
Ha elmegyek egy koldus mellet mindig meg állok nem bírok tovább lépni mig nem adok enni neki vagy pénzt. Sírok ha látok tolókocsiba embereket. Ha meghal a családban valaki együttérzek szintén sírok, senkinek se kívánok rosszat mindig azt mondom: ISTEN áldjon meg segítsen meg minden embert hiszen mindenkinek egy élete van.! Alapból nem vagyok hívő, katolikus vagyok... de mivel nem vagyok hívő hiába vagyok ilyen ember még is pokolra ítél a vallas. Pedig a szeretethez jó indulathoz nem kell vallás hanem belülről fakad. 24f
2021. márc. 17. 07:25
 1/9 anonim ***** válasza:
27%

Apám hajléktalan volt, mellette is biztos megálltál volna sírva, miközben ő teljesen kicsinálta a családját, miatta lettünk fedél nélkül, az agya helyén is alkohol volt és sosem tudtam meg, hogy milyen a szülői szeretet.

De gondolom mellettem már nem sírnál, mert csak a szemeddel látsz.

2021. márc. 17. 07:35
 2/9 anonim ***** válasza:
A hit és a vallás nem egy és uyanaz.
2021. márc. 17. 08:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Mert jó ember vagy, és figyelmes,sok empátiával, szeretettel.
2021. márc. 17. 08:32
 4/9 anonim ***** válasza:
20%

"Alapból nem vagyok hívő, katolikus vagyok... de mivel nem vagyok hívő hiába vagyok ilyen ember még is pokolra ítél a vallas. Pedig a szeretethez jó indulathoz nem kell vallás hanem belülről fakad. 24f"

Írtad, hogy 24 éves vagy. Miből gondolod, hogy életed végéig megmaradsz ilyen empatikusnak? Előre megmondom, hogy ha nem vagy Krisztusé, akkor kb. 35-50 éves korodra teljesen meg fogsz változni. Senki sem kivétel. De sok sikert az önmegváltáshoz. Nem fog sikerülni, mint ahogy senkinek sem sikerült sem az önmegváltás, sem Krisztus nélkül egész életében jó embernek maradni

2021. márc. 17. 09:15
 5/9 A kérdező kommentje:
Ahhoz hogy valaki jo ember nem kell KRISZTUS aki csak ember volt ez hulyeseg. Szeretet pozitív állás kell hozza
2021. márc. 17. 09:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez igaz, Kérdező.
2021. márc. 17. 09:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Igaz amit írsz, Krisztus nélkül is lehetsz jó ember, viszont üdvösséged csak Krisztus által lehet. Nem hiszel benne?
2021. márc. 17. 09:40
 8/9 anonim ***** válasza:
47%
Milyen szépen kikerülted a válaszom.
2021. márc. 17. 09:56
 9/9 anonim ***** válasza:
52%

Még higy egy élet. Ez mókás. Akkor hogy lehetne fejlődés te okos?

Amúgy nagyon jó amit írsz. Persze akkor ha a megatív embereknek nem adsz pénzt.

2021. márc. 19. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!