Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért volt olyan fontos Isten...

Saavedro kérdése:

Miért volt olyan fontos Isten számára, hogy élvezzük a szexet?

Figyelt kérdés
Miért nem lehetett úgy teremteni az embert, hogy az akarjon csak szexelni, aki gyereket akar és CSAK a gyerekért akarjon szexelni, miért volt fontos a testi élvezet? Hogyan segít az minket az üdvösséghez?
2021. márc. 11. 19:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/73 anonim ***** válasza:
75%
Mert mondá az Úr Ádámnak és Évának: "Legyetek termékenyek, és sokasodjatok" és az Úr bölcs vala ezért gondolá, ha nem szükségből kell kefélni, hanem élvezettel, akkor könnyebb lesz végrehajtani az isteni útmutatást.
2021. márc. 11. 20:05
 2/73 anonim ***** válasza:
65%
Uristen, te elvezed?!
2021. márc. 11. 20:15
 3/73 A kérdező kommentje:
Jött vele rengeteg függés, kényszerű megtartóztatás, megcsalás, perverzitás, nehézség...nem több a negatívum, mint a pozitívum?
2021. márc. 11. 20:16
 4/73 A kérdező kommentje:
Én speciel nem, de nem zavar ha más igen. Csak nem értem, hogy vajon isteni szempontból mi értelme volt a szex testi függésének/élvezetének.
2021. márc. 11. 20:18
 5/73 anonim ***** válasza:
21%
(amugy vagy trollkodsz, vagy csak egy nyomorult incel vagy aki igy probal igazolast talalni arra, hogy nem az elviselhetetlen szemelyisege miatt nem kell senkinek, hanem mert o ellenall es milyen jo kereszteny)
2021. márc. 11. 20:23
 6/73 anonim ***** válasza:
81%

Igy is macerás nagyon a dolog. Az ismerkedés rengeteg penzbe kerül, stresszel jár. A kapcsolat nagy odafigyelést igényel. A gyerekek idegesítőek, és szintén sok pénzbe kerülnek. Ráadásul ha eltekintünk az élvezettől, az egesz nemi aktus tök undorító, mindenfele nyálkás, vagy megdagadt testrészek, a kiválasztó szervek környékén...

Fuj.

Ha nem lenne élvezet a kutya se csinálná...

2021. márc. 11. 20:25
 7/73 anonim ***** válasza:
60%
A kutyáknak mióta élvezet?
2021. márc. 11. 20:33
 8/73 A kérdező kommentje:

#5 Szexeltem már nővel, férfival, egyszerűen nem olyan jó, mint egyedül. De ez én vagyok. Vallásos sem vagyok, nem tartom be az erkölcsi szabályaikat sem. Még egyszer: az érdekel, hogy miben visz minket közelebb Istenhez az, hogy a szex testileg élvezetes.

A kutyák pedig nem élvezik, az EEG-jükben semmilyen erre vonatkozó jel nincsen.

2021. márc. 11. 20:53
 9/73 A kérdező kommentje:
#6 Akkor Isten a biológiánkon és az 'istentelen' földi úton keresztül közelítve próbál minket ösztökélni a gyermeknemzésre?
2021. márc. 11. 20:55
 10/73 anonim ***** válasza:
75%
Az állatokban a szaporodás ösztönös. Az emberben az ösztön gyenge, ezért kell valami méz a madzagra, ezért van a szexuális kéjérzet...hogy érdeklődés hiányában ki ne pusztuljunk.
2021. márc. 11. 20:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!