Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vannak itt Adventisták?

Vannak itt Adventisták?

Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 14:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Egy volt évfolyamtársam az volt. Huhh, nagyon furcsa lány volt, nem tudom, hogy a vallása miatt-e, vagy alapból, de vagy egy hétig ugyanazokban a cuccokban járt, büdös volt és ápolatlan. Remélem, ez nem a vallás feltétele.
2010. aug. 18. 17:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Távol legyen...:) semmi köze,sőt az egészséges életmód egyik legalapvetőbb tényezője ennek a vallásnak.
2010. aug. 18. 19:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Ennek örülök, akkor csak ez a leányzó volt furcsa. Az egészséges életmódot is kétlem, hogy gyakorolta, mivel tele volt az arca gennyes kelésekkel:S
2010. aug. 18. 19:17
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
2010. aug. 18. 20:59
 5/8 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

Hát hogy mennyi adventista van itt azt nem tudom, de egyet máris találtál...

Szeretettel köszöntelek itt a fórumon, én a gödöllői Bibliaházba járok, ha bármi személyes kérdésed van írj privát üzenetet!

Üdv. Péter

2010. aug. 18. 22:46
 6/8 A kérdező kommentje:

Szia

Hát nincs semmi kérdésem de őrvendek,hogy van itt más adventista is,én Erdélyből vagyok Marosludas városából.

Őrülők,hogy szoltál!

Üdv:Loránd

2010. aug. 18. 22:53
 7/8 anonim válasza:
Még egyet találtál Erdélyből.:)
2011. márc. 30. 18:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Én és családom is adventista.

Mi a körmendi bibliaházba járunk.

2012. ápr. 30. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!