Csak az számít hívőnek aki templomba is jár vagy az is aki keresztény és meg van keresztelve?
Figyelt kérdés
2021. márc. 6. 18:18
1/7 anonim válasza:
Az a hívő, aki hisz a dologban. Nem kell hozzá templomba járni, ha hiszel Istenben. Illetve ha megvagy keresztelve attól még lehetsz atteista, mert te úgy döntöttél legtöbb embert nagyon fiatalon keresztelték meg, anélkül hogy kialakuljon benne az istenről való elképzelés.
2/7 anonim válasza:
Hivo barki lehet aki hisz valamiben ami nem bizonyitott.
3/7 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem mert ma az ismerősöm azt mondta, hogy en ne nevezzem magam hívőnek mikor nem járok templomba. Mondtam neki, hogy en abban hiszek, hogy Isten teremtette a világot.
2021. márc. 6. 18:24
4/7 anonim válasza:
aki templomba jár azok a legnagyobb bűnösök , miattuk tartunk fel több ezer nagy hodály épültet a semmiért , mert ők dajkamesékben hisznek.Ráadásul az én adómból.Gondoljátok el ha a ti pénzetekből állnák ez én hobbim hogy fel lennétek háborodva.
5/7 anonim válasza:
Nem unod még a "valaki ezt mondta, én meg ezt mondtam" jellegű idióta kérdéseidet? Vagy egy unatkozó troll vagy vagy annyira képtelen vagy önálló véleményt alkotni, hogy itt keresed az önigazolást? Btw mindkettő szánalmas.
6/7 anonim válasza:
Nem kell hozzá se templomba járni, se megkeresztelve lenni (megjegyzem, ha valakit meg is keresztelnek, az messze nem fog garanciát jelenteni arra, hogy hívő lesz), elég, ha hiszel valamiféle istenségben. Az, hogy _vallásos_ mennyire vagy, már egy másik kérdés, arról vitatkozhattok, ha szeretnétek.
7/7 anonim válasza:
az ismerősöd nagyon rosszul tudja. a vallásos ember ismertetőjegye, hogy templomba/zsinagógába/mecsetbe/imaházba jár, attóll függően, hogy milyen vallású.
A hívő ember meg hisz Istenben, de vagy tartozik valamilyen valláshoz közben, vagy nem, és ha nem, akkor nem jár sehová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!