Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan latod ezt a dolgot?

Hogyan latod ezt a dolgot?

Figyelt kérdés
Nagyimék 27 éve megtértek, anyukámék 10 éve, én 2 éve. A nagyi ma is roszul volt viszi hozza a mentő sulyos cukorbeteg, érszűkületes most 245 volt a vernyomasa . A pasztor szerint a satan tamadja . Na persze..... nem tudom Isten akkor miert nem védi meg miert hagyja szenvedni
2021. febr. 28. 22:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Ezért nem kell hinni. Engem nem tud megtámadni a sátán, mert benne se hiszek.
2021. febr. 28. 22:20
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A cukorbetegségnek nincs köze a valláshoz, az étkezéshez inkább.
2021. febr. 28. 22:28
 3/12 anonim ***** válasza:
96%

"A cukorbetegségnek nincs köze a valláshoz, az étkezéshez inkább."

Még csak az étkezéshez sincs köze feltétlenül, lehet genetika, más betegségek velejárója.

A "pásztorod" pedig egy idióta sarlatán kérdező, akibe a sátán bújt.

2021. febr. 28. 22:41
 4/12 anonim ***** válasza:
3. persze mindig vannak kivételek, de esetek többségében a táplálkozás a ludas, de így a sátáni megszállást sem lehet kizárni, mivel bizonyítani csak azt lehet hogy van valami.
2021. febr. 28. 22:56
 5/12 anonim ***** válasza:
Milyen felekezetez??
2021. febr. 28. 23:10
 6/12 anonim ***** válasza:
59%
A pásztorod egy elmebeteg.
2021. márc. 1. 00:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A nagyi öreg és beteg. A pásztorod tudhatná, hogy nem erre a világra lett ígérve az egészséges test. Gondolom ez olyan felekezet, ami azt is hirdeti, hogy akkor vagy jó hívő, ha jól állsz anyagilag és egészséges vagy, mert ezeknek a hiánya mutatja, hogy kevés a hited.
2021. márc. 1. 06:52
 8/12 anonim ***** válasza:

Ez valami újhullámos (karizmatikus) gyülekezet, vagymi?

Hol hívják pásztornak a papot???

2021. márc. 1. 10:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Úgy tudom Isten kiválasztott népe, a zsidók mind dolgos szikár, szép emberek voltak, akkor nem voltak ilyen-olyan betegek és Isten mindent megadott nekik, gyarapodást és egészséget. Mit vársz egy olyan világtól, ahol egymást mérgezik az emberek a műanyag kajákkal. Szénhidrát és cukorfogyasztó társadalom vagyunk.
2021. márc. 1. 17:38
 10/12 anonim ***** válasza:

"Úgy tudom Isten kiválasztott népe, a zsidók mind dolgos szikár, szép emberek voltak, akkor nem voltak ilyen-olyan betegek és Isten mindent megadott nekik, gyarapodást és egészséget."

Ezt mégis miből gondolod?

2021. márc. 1. 18:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!